Scudo Sports

Columbia botum su aldı :(

@maboc

Daha önce ayakkabı yüzünden hakem heyetine şikayette bulundum ve kaybettim. Burada şuna dikkat edin, aldığınız ürünün garantisi var mı, sözlü garantiden bahsetmiyorum, elinizde garanti belgesi var mı. Bir diğer konu, ürün özelliklerinde su geçirmez ve benzer özellikler yazıyor mu. Bunlar önemli.

Kar suyunu geçirmeyen ayakkabı markası azınlıkta, olanların fiyatı da haliyle yüksek.
Hakem heyetlerinin tayin ettiği bilir kişi, her zaman tüketiciden yana olmuyor bunu da unutmayın.

Scudo
Benim bildiğim waterproof özelliği kesin su geçirmez garantisi vermiyor gore tex olsa garantisini veriyorlar ki ben Puma dan goretex bir çizme aldım iki senedir tık yok tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Columbia sonuna kadar ürününün arkasında durur, içiniz rahat olsun. Büyük ihtimal neden diye sormazlar bile :)

Waterproof özelliği yağmur içindir karda su geçirmez diye garanti veremezler kar için gore tex olması lazım.

Kar suyu geçirmeyen çok az bot var piyasada onlarda pahalı olanlar zaten, The North Face'in bir botu var bendede karda su aldı fakat geçen hafta yaklaşık 3 saat falan balçık ve çamurun içinde olmam gerekti bana mısın demedi.

hocam geçmiş olsun,, kar suyu çok farklı maalsef, uzun süre mi kalmıştın karda nasıl oldu,biz bu tip botları genelde trekkingler için kullanıyoruz, yüksek dağlar karlı dağlar için dağcılık botları direkt kar için

@baybarsyontar kar botu olarak ülkenin bir numarası neredeyse asolo var, müthiştir. yüksek dağcılık için birebirdir. şiddetle tavsiye edilir. north face gibi isim yapmasada botta tek geçerim.

@serkanoz87 Şuanlık bota ihtiyacım yok gibi duruyor bu North Face'lerim bu kışı çıkartır fakat önümüzdeki kış alabilirim neden olmasın

Kar suyu yada karda yürümek, yağmur suyundan yada suya basmaktan çok daha farklı etki yapar ayakkabıda. Çünkü su akar gider fakat kar yapışır ve boy üstünde erir, water proof kar geçirmez demek midir önce bunu bilmek lazım. Ben Gore tex'li Adidas AX2 botu 325 TL ye daha 3 gün önce satın aldım tabi indirimli ürün olduğu için. 1 yıl garanti dediler yağmur, kar su asla gerçimez diye söylendi. Daha çok deneme şansım olmadı ama Goretex en iyi bilinen ve en yaygın membran markası olmuş.
Bot ararken Bear Grllys'ın giydiği Merrel botlara baktım fakat fiyatı aşırı olunca Adidas fa outluet den indirimli olunca aldım geçtim. Bot sorarken özellikle karda yürümeyi sormalısınız.

Ben yaklaşık 4 yıldır nike rongbuk gore-tex ayakkabı kullanıyorum. Gayet uygun fiyatlı olmasına rağmen kar yürüyüşünde su falan almıyor, dün yine karın içinde yürüdüm hiç su almadı. Colombia veya The North Face markalarının daha iyi olması lazım. Yok efendim goretex olması lazım, waterproof ürünlerimiz kar suyu geçiriyor diye bir açıklama bana mantıklı gelmedi.

Uzun süredir Columbia kullanıyorum. Başka marka ayakkabı kullanmam. Bendeki bot bile değil ama Waterproof özelliği var. Defalarca kar suyuna girdim. Denemek için ekstra girdim, yine tık yok..

(link)

Black Friday indiriminden 225TL'ye yani yarı fiyatına aldığımı da belirteyim.. :)

@CyCLOPATH Columbia Goretex kullanmıyor diye biliyorum, NortFace de (link) ürününde kullanılmış bir çok ürününde var. Her markanın tercihi farklı kimisi Waterproof kullanıyor tabi water yazıyor diye karla ilgisi yok demek midir acaba ??

bütün su alan ürünler beni buluyor zaten anlamadım gitti bende mi bişey var o kesin

Geri