Scudo Sports

Columbia botum su aldı :(

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
2 ay önce columbia dan bot aldım yağmurda su felan geçirmedi bugun kar suyu aldı sol ayağin ayak içi tarafından garantiden değişirler mi waterproof özelligi var
bot'um bu
(link)

resimde gördüğünüz kırmızı işaretlediğim yerden su aldı 48272 dosyayı görüntüle

Scudo
@maboc aldığınız yere götürün direk ayıplı mal diye şikayet formu doldurtun ve ürünün değişimini talep edin az para değil ürün arkasında dursunlar bir zahmet

• Beğen
Tepkiler: Zuzunay
@maboc faturasını da atmadıysanız iyi olur onlara bu işten kıvırma şansı bırakmayın ürkek davranmayın gerekirse emrivaki yapın çünkü mağazalar ürünü satana kadar genellikle 2 kere başıma geldi ikisinde de hakkımı yedirmedim sonuçta para veriyoruz

• Beğen
Tepkiler: Juan Bey
keşke goretex kullanılmış bir model seçseydın en azından goretexin ne oldugu bellı nelere direnç sagladıgı bellı

• Beğen
Tepkiler: Dedekorkut
@PeDaLLı-YoRuM zaten internetten aldım üstüne duracam pazartesi günü columbia yı arayacam aldığım firmayı bakalım ne diyecekler kullancı hatası demezler inşallah korktuğum konu o

Tuketici hakem heyetine basvurmak cocuk oyuncagi. Kabul etmiyorlarsa ugrasmayin , hakem heyetine basvurun . bide avukat parasi odesinler.

Tabiiki değiştirirler sıkıysa değiştirmesinler ;)

Bu şahsın telefonu da su geçirdi arkadaşlar. Uzak durun, yoksa sizinkilerde geçirir. :D

Şaka bir yana aynı telefonları kullandık. Ben denizde 10'larca kez 4-5 metreye daldım, telefonu sektirdim, salladım, hatta bi keresinde 3 metre derinlikte telefonu kayaların arasında kaybettik ama yine de su geçirmedi. Bu herif bi gazla ve balonla(gazlı balon değil) suya girdi. Sonuç; hüsran...

benim de 450tl'den 220 tl'ye inen columbia ayakkabımın (bot değil ancak özellikle kışın sıcak tutar su almaz denmişti) her ikisi de her iki yanından su alıyor. Ben üstünde durmadım ancak markaya olan güvenim epey sarsıldı. Bu arada 450 tl yi gözünde büyütüp 3500tl'yi acımadan ayfona verenler de bana tuhaf gelmiştir hep.

Geri