Scudo Sports

Colorman geri döndü(Muhteşem Derbent Gezisi)

Sizin kadar renkli bir gezi olmuş, paylaşımınız için teşekkürler. Gezilerinize kaldığımız yerden devam ederiz artık. :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
Scudo
@Yunus Emre POLAT

Evet artık tam yol ileri Yunus Bey eskisi gibi yorumunuz için çok teşekkürler

@AHMET KARAASLAN

teşekkürler colorman ahmet senide en kısa zamanda düğünlerden arta kalan zamanlarda aramızda görmek isterim

@seerblood
Rica ederim beni çok mutlu ettiniz sizin gazınızla daha güzel gezilerle sizlerle olacağım.

Uğur kardeşim nihayet sesini duyduk soluğunu hissettik.
Keyifli gezi paylaşımlarını bekliyoruz artık :)

• Beğen
@KAMİL TABAK
Teşekkürler Kamil abi sizin gibi çok değerli bisiklet sever arkadaşlarımın arasında tekrar olmak çok güzel.Artık yeni maceralarla aranızdayım dazer baba :eek: :in: :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: Kamil Tabak
@Tolga Gürgün
Selamlar Asıl ben teşekkür ederim değerli düşünce ve değerli yorumlarınız için Tolga bey, diğer gezlerimde de değerli yorumlarınızı beklerim hoşçakalın :in: :Skull-175

- Abi müthişsiniz ! Cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum :in: . Foğtoraflar konuşuyor :in: Paylaşım için teşekkürler,sağlıcakla kalın :in:

• Beğen
@delqn.izkrenov

Yorumun için süper renkli colorman teşekkürü, yorumun bana tam gaz verdi diğer gezilerimdede değerli yorumlarınızı bekliyorum mutlu ve bol renkli pedallar

• Beğen
@UĞUR VURAL.

Bisiklet sevmek yetmiyor, paylaşmak ve yaşamak gerekiyor. Zaten hepimizde bunu yapıyoruz. Hal böyle oluncada hepimiz DOST oluyor ve yaşananı birlikte yaşamaya, değerlendirmeye çalışıyoruz. Olayın özüde, sihride bu bence. Mesafeler bu DOSTluklara ve PAYLAŞIMA engel olamıyor. Sevgi ve Dosluk ile paylaşılan bol KM. ve FOTO lar diliyorum.

• Beğen
uğur abi dönüşün harika olmuş valla ayaklarına sağlık, derebucak turun için sabırsızlanıyorum... sağlıcakla kal...

• Beğen
@m.varolfb

Teşekkürler Varol kardeşim içimizdeki bisiklet aşkı asla bitmez ve bitmeyecekte bende Senden Derebucak turu için haber bekliyorum ve bu tur için çok sabırsızlanıyorum kendine ve bisikletine çok iyi bak :in: :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
@oguzhanzed

Rica ederim Oğuz artık yoluma onlycolorman olarak devam etsemde diğer colormanler hep kalbimde güzel yorumun için teşekkürler :in: :Skull-175

@kırlangıç

Asıl benim gezilerime yaptığınız yorumlar için ben teşekkür ederim :in: :Skull-175

@KAMİL TABAK
Dazer baba Kamil abicim senin değerli düşüncelerini %100 katılıyorum çok haklısın paylaştıkca yaşam daha güzel oluyor sana söz her kilometremde sizler varsınız ve en güzel fotolarımı ve gezilerimdeki maceralarımı sizinle paylaşacağım mutlu pedallar :in: :Skull-175

• Beğen
Geri