Genius üst seviye bir boru gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz@kudretozbay Genius borular için elinde bir şeyler var mı?
Suan 500 TL ve begenmedim tekrar boyaticagim yer daha fazla istiyor bakalim sonuç nasıl olucakBoyanın maliyeti ne oldu hocam ?
Görüşmedim maalesef@kudretozbay Soulrider ile görüştünüz mü hiç ? Prof işler çıkarıyor.
Sanırım benden almıştınız bianchi reparto corse genius kadroyuTIG kaynaklı kadroya 120 kilo binebiliyorsam gerçekten de öyle
Bu arada şöyle bir bilgi buldum. Paylaşmış olayım.
TIG kaynaklı kadro 1077 gr
214880 dosyayı görüntüle
Lugged kadro 1104 gr
214881 dosyayı görüntüle
Boyaci sadece bunu attı şimdilik bukadar@kudretozbay hocam merakla bekliyorum. Başka resim yok mu ?
Ufak degil , bayagi buyuk degisiklik ama yakışır![]()
Selamlar. Önceki gönderide attığınız boya yapılan mekandan içinize sinmeyeceği belliymiş zaten. Boya işlemi için bütçeniz uygunsa Soulrider'ı önerebilirim. Hem temiz / titiz bir çalışma olur hemde tecrübeli birine yaptırmış olursunuz.Arkadaşlar boya tekrar istediğim kalitede olmadı malesef
İleride iyi bir set alıp kendim boya yapmayı düşünüyorum.İstedigim sonuçu başka türlü alabileceğimi düşünmüyorum açıkçasıSelamlar. Önceki gönderide attığınız boya yapılan mekandan içinize sinmeyeceği belliymiş zaten. Boya işlemi için bütçeniz uygunsa Soulrider'ı önerebilirim. Hem temiz / titiz bir çalışma olur hemde tecrübeli birine yaptırmış olursunuz.
Burçak abi malesef artık restore işleri yapmıyor@kudretozbay bence Burçak Erbil'e gidin, istediğinizin ötesinde bile sonuç alırsınız. @Burçak Erbil
Açıkçası orjinalinde ki çizgiyi referans aldım.Proje şuan için rafa kaldırdı bakalım zaman ne gösterecektek eksik olarak, arka borunun ek parçalarını da alın borusundaki gibi boyasız bıraksaymışsın kendi içinde daha uyumlu bi görüntü olurmuş. ama şu hali de mükemmel bence.
Selamlar. Önceki gönderide attığınız boya yapılan mekandan içinize sinmeyeceği belliymiş zaten. Boya işlemi için bütçeniz uygunsa Soulrider'ı önerebilirim. Hem temiz / titiz bir çalışma olur hemde tecrübeli birine yaptırmış olursunuz.