Scudo Sports

Colnago master olympic (restorasyon çalışması)

Scudo
Genius üst seviye bir boru gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :)

TIG kaynaklı kadroya 120 kilo binebiliyorsam gerçekten de öyle :D

Bu arada şöyle bir bilgi buldum. Paylaşmış olayım.

TIG kaynaklı kadro 1077 gr

1574753801689.png

Lugged kadro 1104 gr

1574753946515.png

Arkadaşlar boya tekrar istediğim kalitede olmadı malesef o yüzden bu projeye devam etme isteğim kırıldı diyebilirim.Şimdilik bu projeye ara veriyorum. Elimdeki grup set ve jantlari colnago extreme power kadro ile değerlendirmeyi düşünüyorum. IMG-20191206-WA0001.jpgIMG-20191206-WA0002.jpgIMG-20191206-WA0000.jpg

Arkadaşlar boya tekrar istediğim kalitede olmadı malesef
Selamlar. Önceki gönderide attığınız boya yapılan mekandan içinize sinmeyeceği belliymiş zaten. Boya işlemi için bütçeniz uygunsa Soulrider'ı önerebilirim. Hem temiz / titiz bir çalışma olur hemde tecrübeli birine yaptırmış olursunuz.

Selamlar. Önceki gönderide attığınız boya yapılan mekandan içinize sinmeyeceği belliymiş zaten. Boya işlemi için bütçeniz uygunsa Soulrider'ı önerebilirim. Hem temiz / titiz bir çalışma olur hemde tecrübeli birine yaptırmış olursunuz.
İleride iyi bir set alıp kendim boya yapmayı düşünüyorum.İstedigim sonuçu başka türlü alabileceğimi düşünmüyorum açıkçası

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
tek eksik olarak, arka borunun ek parçalarını da alın borusundaki gibi boyasız bıraksaymışsın kendi içinde daha uyumlu bi görüntü olurmuş. ama şu hali de mükemmel bence.

tek eksik olarak, arka borunun ek parçalarını da alın borusundaki gibi boyasız bıraksaymışsın kendi içinde daha uyumlu bi görüntü olurmuş. ama şu hali de mükemmel bence.
Açıkçası orjinalinde ki çizgiyi referans aldım.Proje şuan için rafa kaldırdı bakalım zaman ne gösterecek :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato

Benim propeli boyatma planım var özel bir tasarımla. Sence karbon konusunda nasıllar?

Geri