Scudo Sports

Colnago extreme - c BIKE BUILD (Videolu)

Abi yorumun için teşekkür ederim. Lakin ülkenin ekonomik koşulları kötü olduğu için doviz endeksli ürünlere malesef çoğumuzun ulaşımı yok, bu yüzden kalite algısını kendi markası ile bütünleştirmiş markaların ürünlerine ilgi son derece az.Elimdeki imkanlar doğrultusunda üretebildiğim en iyi içeriği üretip buradaki insanlara ulaştırabilmek beni mutlu ediyor açıkçası.

Buarada ben Kudret abi soy isim benzerliğinden İskender abi sandın sanırım :)
Kudretçim efsane bir calisma olmus. Emegine sağlık :) Kalitenin bildiğim 2 adresi var .
1. @Murat Cömez
2 . Sen sevgili dostum :)

Bu arada iç lastigim patladi ne yapmaliyim? Yardim edecek arkadaslar kapsin pompasini , tamir kitini gelsin babsbsbsnas 🤣🤣🤣
Bir dahaki sefere biraz daha uzun yaparız efenim dikkate alıyoruz yorumları :)
Eline saglik Yavuzcum .

Son düzenleme:
Scudo
Kudretçim efsane bir calisma olmus. Emegine sağlık :) Kalitenin bildiğim 2 adresi var .
1. @Murat Cömez
2 . Sen sevgili dostum :)

Bu arada iç lastigim patladi ne yapmaliyim? Yardim edecek arkadaslar kapsin pompasini , tamir kitini gelsin babsbsbsnas 🤣🤣🤣

Eline saglik Yavuzcum .
Teşekkürler abi sağ ol :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhabalar Kudret,

Hem emeğine sağlık, hem de bizimle paylaştığın için kendi adıma tşk ederim.
Gerçekten, forumda maalesef içerik yönünden takip edilecek konu nerdeyse hiç kalmadı diyebilirim.
Arada böyle çalışmaları görmek insana iyi geliyor, moral motivasyon oluyor açıkcası.

Çalışmalarının devamını bekliyoruz👍

İlkay,

Merhabalar Kudret,

Hem emeğine sağlık, hem de bizimle paylaştığın için kendi adıma tşk ederim.
Gerçekten, forumda maalesef içerik yönünden takip edilecek konu nerdeyse hiç kalmadı diyebilirim.
Arada böyle çalışmaları görmek insana iyi geliyor, moral motivasyon oluyor açıkcası.

Çalışmalarının devamını bekliyoruz👍

İlkay,
İmkan ve zaman buldukça paylaşımları sürdürmeyi düşünüyorum fakat video çekmek ciddi anlamda zorlu bir süreç oluyor. Bu konuda Yavuz arkadaşımın yardımı olmasa kaliteli içerik ortaya çıkmazdı :)
Birkaç fotoğraf ile konuyu zenginleştirelim.

IMG_20210415_122026_161.jpgIMG_20210415_121914_254.jpgIMG_20210415_122406_985.jpgIMG_20210415_121914_278.jpg

Son düzenleme:
Geri