Bu Colnago'nun hikayesi 2008 de başladı, kendi halinde makul malzemelerle:
Campy Chorus 10speed - Zonda wheels.
Daha sonra 2009 sonlarında Full Campy Super Record 11 speed ve Fulcrum Racing Zero jant seti ile modifiye edildi. ( + MOST handlebar/stem).
Biraz önce bu makina ZIPP 404 carbon clincher jant seti ile son halini buldu.
Bir ufak ilavede gidon bandı: Benotto Celo White
Not: ZIPP bu jantlar için multi use fren pabuçunuda ilave ediyor, yani her tip jantta ( alu. veya carbon) pabuçlar işe yarıyormuş. Deneyip göreceğiz.
Ust duzey parcalar ile yapilmis cok guzel bir bisiklet. Racing Zero kullanmissiniz, deneyimlerinize dayanarak nedir dusunceleriniz zero hakkinda? Hastayim kirmizi/kavunici telli zerolara
racing zero 2 way fit kullandım. beni rahatsız eden tek kusuru tellerin çınlama sesi. malesef bu sesi kesmek mümkün olmadı. aynı kategoride sanırım mavic kr. elite daha iyi bir tercih. fulcrum özellikle avrupada çok tutulan her yerde gözüme çarpan bir jant olduğu için ve tabi zero nun siyah kırmızı renklerini cazibiyetinden ötürü aklımı çelmişti ama bugun olsa almazdım sanırım.
Sevgili Muzaffer kardeşim; Fulcrum'un dili olsada söylese, az çektirmedin o jantalara.
Haftada 300-400km. antreman, aldigin altı ay oldu 9000 km. koydun o jantlara, jantlarda tık yok ne tel kopardın nede ayardan kaçtı. Birde girdiğin yollarda cabası, köy yolu, mıcır, çamur demiyorsun kardeşim.
O köy yollarında saatta 80-90 km. down hill mi yapılır?
Eh bırakda alet biraz inlesin, naapsın garibim arada bir çıt çıt ediyo, ağzı var dili yok.