Scudo Sports

Colnago C50- Campagnolo

@Bülent ÖZER

İlettiler Bülent, ben 12.30 gibi gelebildim, sen çıkmışsın.

Scudo
That's it... diyorum bu bisiklet için başka yorum yok...

Merhaba Mustafa abi,

Yeni bisikletiniz çok çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanmanızı dilerim.En kısa sürede bende hafta sonları aranıza katılmaya hazırlanıyorum.

Herzamanki gibi Mohammed hocamın da ellerine sağlık, eminim on numara iş çıkarmıştır..

Görüşmek dileğiyle,

İlkay,

Gerek rengi,gerek kadrosu,gerekse parçalar olarak güzel bir makina ortaya çıkmış.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
tek kelime ileeeeee müüükeeeemmmm..............diye dicektim kiiiiiii. bu aletin gidon bandı nirdeeeee:D:D:D

Bu colnago nun üstüne bisiklet tanımam mexıco su da bayağı güzel malzeme herhalde campagnolo mı koyacaksın arzun bilir güle güle kullan allah kaza vermesin bol pedallar dilerim.

• Beğen
Mustafa Bey Güle güle kullanın çok güzel ve itinalı olmuş , beyaz bant yakışır.!

• Beğen
@Bülent ÖZER

Bülent eğer boğazın ağırlığını soruyorsan, inan bana hiç bakmamıştım.
Thomson sitesinin verdiği ağırlık: 143 gr.
(link)

Biliyorsun bunlar yarış malzemeleri, ağırlık faktörü ikinci sırada gelen malzemeler bunlar.

@Mustafa İçdağ

kadronun kalitesi zaten tartışılmaz malzemede campagnolo olunca söyliyecek birşey kalmıyor keşke ben topluya bilseydim kadronuzu

• Beğen
Peki toplam ağırlık nedir abi ? İlk mesajlarda 7.5kg demişsin, sanki çok az ağır gibi geldi bana. Buna şarşırmamın nedeni geçenlerde ben de Fatih'deki Van Dessel Rivet'i aldım. Pek çok dağ bisikletinden daha kalın borulara sahip :) Esnemezlik desen en az görüntüsü kadar iddalı. Tabi doğal olarak bisikletin ağır olmasını bekliyordum ama tam olarak 7.35kg şu anda. Ne yaptım; üzerinde gelen 10lu Campy chorus lara dokunmadım, bazı parçalarını da değiştirdim. Aynakol Fsa slk light, gidon FSA new ergo k-force karbon, boyun Ritchey WCS oldu. Ayrıca bendeki sele ve sele borusu toplamda bir 80-90 gr kadar daha hafif olabilir ama tüm bunları 1680gr lık Campy Proton tekerlerler nötürlüyor galiba :) Lastikler ve pedallar aynı.

@Güney Tuncer

Bilmiyorum Güney, belki kullanılan tartıların hassasiyet farkı olabilir.
Bu aradaki 100-200 gramlar benim için hiç birşey ifade etmiyor.

Ben bir bisikleti toplarken ağırlık en son önem verdiğim konu.
Kadro ve malzemelerde özellikle kendini yarış kanıtlamış, uzun ömürlü, bakımı mümkün, ve en önemlisi benim alışkın olduğum argonomiyi sağlayıp her türlü yol koşullarında bisikletin sürüş kabiliyetini kaybetmemesi benim ilk kriterimdir.

Gerçi bu dediklerimi bisikleti toplayıp binene kadar anlamak birçoğumuz için belkide mümkün değil. Bazen sürprizlerlede karşılaşabiliriz.
Benim belkide şöyle bir avantajım olmuştur; 28 yıllık birikim, 3yarış bisikleti eskitmiş olmak topladığım bu bisiklettede beni hayal kırıklığına uğratmadı.

İlk testi parke taş yolda verdim, alet " Kemik " gibi.:)

@murat ağırdilli

Sorun değil, eğer yeni bir bisiklet toplayacaksanız sizede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Gerçi son topladığınız alet Pinarello +Campy S Record, bunun üstüne ne olabilir bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: murat ağırdilli
Geri