Scudo Sports

Colnago Aktive Plus >>>RETRO<<<

Karar verdim Fotograflari yüklüyorum. Komple Upgrade sonucu 6,9kg'ye düsüre bildim ve rahat 200g daha düse bilir.

Mesela....
Seleden 50-60g
Seleborusundan 50-60g
Lastikler ve ic lastiklerden 80g

DIP NOT: Bu bisikleti Aktiv olarak kullaniyorum, yani koleksiyonluk degil. :)

1.JPG
2.JPG
3.jpg
4.JPG
5,1.JPG
5,2.JPG
5.JPG
6,1.JPG
6.JPG
7,1.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
15.JPG
16.JPG
17.JPG
18.JPG
19.JPG

Scudo
Arka jant beni benden aldı . Bu tip jantların boyasız metal olanı ve jant telleri kromlu olanı var mı ?

@Mhmm@
Bende aciliyor ama sorun degil, benim profilime girince paylastigim konulari aciniz hepsini göreceksiniz.:)

@MAERKEK
Bu modeli Titanyum ve karbon göbekli olani ama tabiki renksiz polisaj olanida mevcut diger bir bisikletimde.
4.JPG

"Baktılar" yardım edin

:) çok iyiymiş bu konu. Nazar var gerçekten de hocam. böyle güzel güzel bir sürü bisiklet paylaşıyorsunuz. Dikkat edin. :koptum:

Murat çömez bisiklet alümüdür. Öyleyse en hafif alü bisiklet klasmanına hızlı bir giris yapabilir.

Birde alişageldiģimiz luglu colnago yu göremeyince çok yavan geliyor gözüme.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Murat Cömez
Çelik kadro 16-17 kg dağ bisikletini ayakta tutar mı ? Darbelere gelir mi ? Link verebilir misiniz ?

Gene çok klas bir çalışma olmuş güle güle binin :)

Tabikide bir murat çömez klasiği dedim ve tabikide takdire şayan tebrik ederim murat abi bi ara benim orbea yada biseyler yapalim 8.5 kg cok geliyor bana :harika:

@mehmetsunu
Mehmetsunu evet bisiklet alu ama en hafifi alu klasmanina bir giris yapabilirmi bilmiyorum.:)

@hidromek
Tesekkürler, daha iyileri sizlerin olsun.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Ciddi emek ve bütçe vermişsin.
Güzel günlerde kullan abi.:harika:

@Murat Cömez Insanlar avrupada açliktan hamburger yiyemezken bilmiyorum ne kadar dogru boyle zalım bisiklete binmek...
Murat bey ben size ust seviye bir Hollanda bisikleti tavsiye ederim

Harika görünüyor elinize sağlık :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri