Bende yükseldim burda başkan hayirli olsun kac kilo oldu ki en son?
Ha pardon smdi gordum. Baskan gidon bandini sevmedim ya bogmus bisikleti. Beyaz mi sarsak acaba ne dersin ?
@hamlet2006
Tesekkürler, borular Columbus Airplane olunca bu tür hafiflikler elde edile biliniyor.
@JusTiMe
Evet deydi gibi , tesekkürler.
@BerkEvren
Tesekkürler.
@Mustafa Zeybek
Mustafa icinden ne geliyorsa yazabilirsin, hic sorun degil.
@mariokaldato
Cumhur bisiklette hic beyaz yokki, beyaz band nasil olur bilemedim.:confused:
@ysnakblt
Tesekkürler. Evet jantlar cok iyi denk geldi ve asiri derece hafif bir jant seti.
@hidromek
Tesekkürler, daha büyük eve gerek yok, evin bodurum kati 4 odali bir daire, ben odalarin birini hobbi odasi olarak kullaniyorum, digerini hanim camasirhane yapti, birndede kalorifer kazanlari duruyor ve 4. de bos. Ayrica garajda yine 2 oda bos duruyor rahatlikla o iki odaya 20 tane bisiklet sigar.
Yeni upgrade islemi tamamlanmak üzere, insallah haftaya bitiyor.
Önce degisimi Campagnolo Record 11li den yana karar vermistim ama taktiktan sonra komple Super Record olsun diyerek bugün Aynakolu, Frenleri ve ön aktariciyi degistirdim ve haftayada insallah Arka aktarici ve kollar gelecek. Ayrica gidonuda Cinelli RAM3 ile degistirdim.
Campagnolonun zincirini malesef Super Record takmiyacagim cünkü 11li sistemde sadece Record üretildi.
@Murat Cömez Benim gibi sizi takdir edenleride düşünün derim maalesef bu ülkede kaliteli iş yapanlar gerekli ilgiyi görmez bence vazgeçmeyin derim en azından bir kaç kişiye daha ilham verirsiniz.
@Murat Cömez Başkan önemli olan burada yazılanların ve paylaşılanlarin bir arşiv ve araştıranlara kaynak oluşturması.
Türkiye'de bisiklet toplama yükseltme deyince genelde acera aktarıcı xt ye yukseltilir budur olayın özü. Senin projelerin çok daha detaylı ve üst seviye olduğundan bir fark olusturuyor.
@Murat Cömez ben ciddi anlamda verdiğiniz emeğin kıymetini takdir edecek donanıma sahip değilim ancak böyle güzellikler de olmasa dolar başlığına kalacağız abi sen keyfini çıkar biz seyredelim bunu çok görme bize.