Scudo Sports

Çok yoruluyorum...

@BerkEvren ergonomik ayarlari yapili hocam zaten 5 km lik suruste olusan agri hafif oluyor zaten eve geldiğim zaman agrisini cekmiyorum ama dun 30 km surus yapmistim bacak kaslarim hala agriyor simdi

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu işte işini bilen adam :D hocam çok teşekkür ederim benim size bi sorum daha olucak yorulduğum zaman vücüdum terlediğimde burunda hiç durmayan bi sıvı akıntısı başlıyor durup durup silme zorunluluğum oluyor onu engellemek için ne yapmam gerekli ve bu beni çok kısıtlıyor sizce ? çok teşekkür ederim bu arada ilginiz için.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Switchover snot shot olarak geçiyor ve bisikletle yakindan alakali bir durum :) Hasta olmasak bile, soguk gunlerde mutlaka burun akintisi oluyor. Bunu en profesyonel nasil halledebilecegimizi yine GCN anlatmis :eek:

Önemli olan cok guclu ve keskin bir atiş yapmak :) 1 saniyeden daha kisa surecek. Sniper gibi! (Uzatirsaniz dagiliyor :ytrya::acpsnr:)
Birkac antrenmanla uzmanlaşiliyor. Tikali burunla denemeyin, uzer :( Açik ama akan bir burun gerek bunu yapabilmek icin. Burnu tamamen bosaltiyor :D

Sinuzit berbat birsey, eger tam çözulememis evresindeyse bu harekete elvermeyebilir, duruma gore yine selpak kullanmak mecburiyetinde kalabilirsiniz.

Grup surusundeyken dikkat edin, mutlaka en arkaya gecin :harika::islik:

@Mustafa Zeybek Yanma hissi kendini çok fazla zorladığı için olabilir. Çünkü ben de kendimi aşırı derecede zorladığım zaman benimde bacaklarımda yanma hissi oluyor.

@Serkan Mıstınoğlu bence bu akinti yararli bir sey bircok bakteriyel etkeni dışarı atmis oluyoruz ben oek sikayer etmiyorum farkettim ki bisiklet surdukce agriyan bogazim iyileşiyor,daha az agriyor

@Desert Fox quadriceps(gorselde var) kaslarimda agri oluyordu. Özellikle surus öncesi ve sonrası esneme yapıyorum bacaklara. Ağrı azaldı. Zaten rahatlik hissediyorsunuz. Hatta sürüş esnasında esnegen kasların daha rahat calisitiginda hissediyorum. Doktorlarin da tavsiyesi bu yönde. Fiziksel aktivite öncesi ve sonrası bu hareketleri doğru sekilde yapmak gerekir. Sporla bu hareketler ozdeslesmistir zaten. Usendigimiz icin sikinti oluyor bize. bu hareketleri yapmamak büyük bir hata. Hepimiz görüyoruz zaten sporcular bu hareketleri sürekli yapıyorlar.

Yine de isterseniz bir doktor a danışın. Belki ayni agrilardan bahsetmiyoruzdur.

Geri