Scudo Sports

Çok üzücü bir haber.

Scudo
@Habertürk

Zaten daha önceden doping geçmişi varmış, otopsi sonucu belli olur nedeni, gerçekten üzücü allah rahmet eylesin...

Hiç kimsenin ölmesini istemeyiz ama hayatın gerçeği.

ALLAH rahmet etsin.ALLAH hepimize hayırlı ölümler nasip etsin...
KALPLERİ TİTRETEN ÖLÜMÜ ÇOK HATIRLAYIN...(HADİS)

• Beğen
Tepkiler: webwebi
toprağı bol olsun.nedense sıklıkla bisikletçilerin ölüm haberini alıyorum bazılarıda intihar ediyor.sebebi ne çözemedim hala.sanırım bisikletçiler hayatlarından memnun değil.

(link)

Diyecek birsey bulamadım😒 teröre lanet olsun.
Abi diyecek bir şey gerçekten yok. Danimarkalı bisikletlinin toprağı bol olsun. Danimarka ve Avrupa basını olayı çok irdelememişler.
Haber daha çok Irak ve İran basınında yer almış. Onlarda haberi yanlı yapmışlar. Avrupa basını terörü görmezden gelmeye devam etmiş.

• Üzgün
Tepkiler: Atasoy
Danimarka PKK diye arattığın zaman ilk çıkan haber bu. Ben tarafsızım. Sadece Google aramasında çıkan sonucu paylaşıyorum.

(link)

Danimarka PKK diye arattığın zaman ilk çıkan haber bu. Ben tarafsızım. Sadece Google aramasında çıkan sonucu paylaşıyorum.

(link)
Ben Danimarka ve Avrupa basınlarına googledan baktım. Her hangi bir şey çıkmadı. Belki yarın veya daha sonra düşer. Buradan paylaşılırsa sevinirim.Bu üzücü olayı nasıl yorumlayacaklar merak ediyorum.

Terör bölgesinde bir bisikletçinin başına her şey gelebilir. Kimse oraya gitmesi için bu kişileri zorlamadıysa başlarına gelenden de kendileri sorumludur diye düşünüp tepki vermemiş olabilirler. Danimarka'da bunun bir haber olacağını zannetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ride Alone
Ben Danimarka ve Avrupa basınlarına googledan baktım. Her hangi bir şey çıkmadı. Belki yarın veya daha sonra düşer. Buradan paylaşılırsa sevinirim.Bu üzücü olayı nasıl yorumlayacaklar merak ediyorum.
Yalan bir haber olabilir zira böyle bir olayda bütün İskandinav ülkeleri haber yapıyor kaldı ki mayın ile olması küçük bir olayda değil.

Mesela Çarşamba günü Antalya'ya tatile giden bir Norveç'li kız boğularak ölmüş ve anında bütün sitelerde haberi çıktı.

Haa bu demek degil ki İskandinav ülkeleri teröristlere yataklık yapmıyor. Adamlar PKK adına para toplayıp özgürce mitingler yapıyorlar. Belki forumdaki Konya'lı arkadaşlar bana kızacak ama Türkiyeden buraya gelip PKK adına yardım toplayıp miting yapanların %90"dan fazlası Konyadan gelme. Belki Konya'ya başka yer yada yerlerden gelmiş olabilirler geçmişte ama sorduğunda ilk kendilerinin var olduğuna inandığı ama olmayan bir ülke adı söylüyorlar, Türkiyeden neresi dersen Konya diyorlar!

Yalan bir haber olabilir zira böyle bir olayda bütün İskandinav ülkeleri haber yapıyor kaldı ki mayın ile olması küçük bir olayda değil.

Mesela Çarşamba günü Antalya'ya tatile giden bir Norveç'li kız boğularak ölmüş ve anında bütün sitelerde haberi çıktı.

Haa bu demek degil ki İskandinav ülkeleri teröristlere yataklık yapmıyor. Adamlar PKK adına para toplayıp özgürce mitingler yapıyorlar. Belki forumdaki Konya'lı arkadaşlar bana kızacak ama Türkiyeden buraya gelip PKK adına yardım toplayıp miting yapanların %90"dan fazlası Konyadan gelme. Belki Konya'ya başka yer yada yerlerden gelmiş olabilirler geçmişte ama sorduğunda ilk kendilerinin var olduğuna inandığı ama olmayan bir ülke adı söylüyorlar, Türkiyeden neresi dersen Konya diyorlar!
Konya'nın 3 tane ilçesi vaktinde doğudan getirilen vatandaşların yerleştirildiği yerler. Belki de bu vatandaşlar azınlık psikolojisi ile fanatikleşiyorlardır.

Geri