Scudo Sports

Çok üzgünüm

Geçmiş olsun İdris abi..Duyduğumda çok üzüldüm,iki gündür foruma girmiyordum yeni öğrendim umarım bir an önce iyileşirsin..Allah acil şifalar versin..

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Scudo
Geçmiş olsun İdris tekrar eski sağlığına kavuşacağına sevindim.En kısa zamanda eziklerin de geçer inşallah.

• Beğen
slm kardeşimmm,aramıza hoş geldınn,bu iii bır haber.çok çok geçmiş olsunn.aramıza ve sevdıklerıne hoşgeldın dıyor sağlıklı günlere

• Beğen
Sevgili İdris kardeşimize çok geçmiş olsun diyorum. Yeni haberim oldu benim de
İyi olduğu haberlerini bize iletenlere de teşekkür ederiz.
Kendisinden de mesaj geldiği için sanırım herkesin morali yerine gelmiştir.

Sanırım bisiklete binenlerin tek şanssızlığı motorlu araçlarla aynı yolu kullanmaları. Maalesef trafikte de vurdumduymaz, dengesiz ve de tehlikeli insanlar olunca...

Bu sebeple tedbiri elden bırakmayalım, daha da yorucu olacak ama tüm duyu organlarımızla bisikletimize binelim.

Tekrar geçmiş olsun dileklerimle...

• Beğen
ooo kardeşimiz ayaklanmış hayırlısıyla tekrar geçmiş olsun idris iyi olmana çok sevindim

idris, tekrar çok büyük geçmiş olsun dostum. çabuk toparlanırsın umarım tekrar beraber pedallamaya başlarız.

idris abi duyunca sok oldum senin gibi dikkatli biri nasıl bu kadar ciddi bir kaza yasar hadi ben yada kutsal olsa herneyse amma sen nasıl boyle bir atlattın hayret ettim dogrusu ...

en kısa zamanda seni tekrar bisiklet ustunde gormek isteriz cabuk iyiles :)

İdris'cim merhaba

Çok geç duydum. Serkan Taşdelen arkadaşımızı, karşılayıp uğurladığımız için haberim şimdi oldu.
Çok geçmiş olsun. İyi haberini de alınca çok sevindim.

Sevgi ve selamlarımla.

merhaba idris,
çok geçmiş olsun, yeni gördüm başlığı. aramızdan biri olsun olmasın kimsenin başına kaza gelmemesi dileğimle.

Çok Geçmiş Olsun İnş. Yakında Eskisindende İyi Olursun

İdris çok geçmiş olsun.

Ayın 17'sinden beri forumda yoktum. Şimdi adım adım okudum mesajları. Önce çok üzüldüm sonra yavaş yavaş sevindim. Taburcu olduğunu duydum rahatladım. Çok şükür.

Allah korumuş. Geçmiş olsun. Sevgiler... Selamlar...

Not : Bu hepimize ders olsun arkadaşlar. Biz ne kadar dikkatli, profesyonel olursak olalım trafik dikkatsiz, acemi, sorumsuz araçlarla dolu. Kaza an meselesi...

Geri