Scudo Sports

Çok üzgünüm

Çok çok geçmiş olsun,en kıza zamanda eski sağlığına kavuşursun,

Scudo
konuyu yeni gördüm. İdris abi için çok üzüldüm umarım.İnşallah yakın zamanda iyileşir. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Taburcu olacak olmasına çok sevindim. Umarım hiç bir iz kalmadan sağlığına biran önce kavuşur
Kaza nasıl olmuş bilen var mı?

Yarın taburcu oluyormuş!İşte bu güzel haber!

Mod'lere bilgiler için tekrar teşekkürler!!!!!!!

kendisini biraz önce ziyaret etme fırsatım oldu. Genel durumu iyi göğsünde hayati bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama sanırım bir kaç ay güldüğünde acısı kazayı ona hatırlatır. neyse verilmiş sqadakası varmış. Yokuş aşa inerken bir araç önine çokmış. Yolu bildiğimden suçun karşıda olduğunu da biliyorum. Ama sonuçta kaybeden bisikletçi oluyor.

malesef yine araçlar... geçmiş olsun, ciddi bir durumu olmadığına sevindim.

Çok geçmiş olsun,durumunun iyi olması sevindirici.

Bende yeni forum sayesinde öğrendim msn de pek göremiyordum ... Büyük büyük geçmiş olsun kendisine .. Umarım en kısa zamanda aramıza döner ...

kendisini tanımıyorum fakat haberi okuduğumda tüğlerim diken diken oldu; büyük geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin inşallah....

çokk geçmiş olsn :( idris abime Allah acil şifalar versin, umarım en yakın zamanda iyileşir..

:( yaa çok kötü bişey arkadaşlar şu kaza benimki idris kadar ağır diil ama cumartesi bende bakkala giderken kaza yaptım:( çok kötü oluo baya kötü bi kazaydı 15 gün süremem sanırım
geçmiş olsun dileklerimle:(

Çok üzüldüm acil şifalar diliyorum
çok geç gördüm mesajı sınavlardan 1-2 gün giremedim foruma...

çok geçmiş olsun ,forumu son günlerde takip edemiyodum,bebeğimiz doğduda.
ama bu habere çok üzüldüm ,çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim...

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
geçmiş olsun taburcu olması çok sevindirici bi haber teşekkürler bilgi için

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim :(

Geri