Scudo Sports

Çok üzgünüm

geçmiş olsun ... ankara dan yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa tıbbi açıdan yardımcı olmak isterim..

medatör arkadaşlarda pedal arkadaşımıza en azından geçmiş olsun niyetiyle bir hediye için organizasyon düzenleyebilirler mi? bence güzel olur ..

Scudo
yeni gördüüm çook geçmiş olsun. inşallah her hangi bir hasar kalmaz vücüdünda.
kaza o kadar yakınki yapmadan farkedemiyoruz.. arkadaşlar kendimize çok güveniyoruz cesur davranıyoruz ama dikkati elden bırakmayalım. en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım

Geçmiş olsun İdris. Acil şifalar diliyorum.
Aman dostlar, azami dikkat lütfen. Sevdiklerimizi üzmeyelim. Sevdiğimiz bisikletimizden de ayrı kalmayalım.

Umarım en kısa zamanda toparlar ve geçirdği kazanın üzerinde kalıcı bir etkisi olmaz çok çok geçmiş olsun

büyük geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.

gecmıs olsun
umarım en kısa zamanda aramızda olursun yıne idirisim

Sevgili İdris kardeşime sonsuz geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bir bisikletçinin başına her zaman gelebilecek durumlardan birini yaşamış. Bende küçükken bisiklet kazası neticesinde kafa travması yaşamıştım. En kısa zamanda yollara geri dönmesini umut ediyorum.

Büyük geçmiş olsun.Umarım en iyi şekilde eski sağlığına kavuşarak bir an önce aramıza katılır...

Allah şifa versin,umarım bundan sonra bu tür üzücü haberler almayız.

çok geçmiş olsun,
umarım en yakın zamanda yine buralarda olur

büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyor ve bir an önce aramızda görmek istiyoruz idris arkadaşımızı

Sevgili kardeşim İdris geçmiş olsun.Haberi alınca çok üzüldüm acil şifalar diliyorum.İdris kardeşimize yakın olan arkadaşlarımız bizleri bilgilendirmeye devam ederse çok mutlu olurum.

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...inşallah en kısa zamanda iyileşir

taburcu olma haberi en azından sevindirici. Geçmiş olsun olsun diyor ve bir daha böyle bir olayla karşılaşmasını diliyorum

İdris kardeşimizin sağlık durumunun iyi olduğu yönünde forumda spot yayınlandı ve rahatladım. Arkadaşımız umarım en kısa zamanda pedallamaya başlar.

Çok çok geçmiş olsun. Umarım bu tür kazaları bir daha yaşamayız. Acil şifalar....

Geri