Scudo Sports

Çok üzgünüm

Ediz Tevfik Özgan

Forum Bağımlısı
Tepki
962
Arkadaşlar dün akşam üstü sevgili kardeşim İdris Aca ile gezi için buluşma kararı almıştık.Zamanım kısa olduğu için kısa gezi olacaktı.Ancak İdris buluşma yerine gelmedi. Telefonu birkaç gün önce kırıldığı içinde kendisine ulaşamadım.
Kendisinin buluşma yerine gelirken kaza geçirdiğini kafa ve göğüs travmasına uğradığını öğrendim. Dr uyla görüşemedim ancak hemşiresi hayati tehlikeyi atlattığını söyledi . Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletirim Çekirge devlet hastanesi beyin cerrahi kln. de yatan idrisin en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını cenabı Allahtan dilerim.

Scudo
:( çok üzücü bi haber almışsın. geziye gelecek diye beklerken böyle bir haberle karşılaşmak kötü bi deneyim olmalı. acil şifalar diliyorum idrise :(

Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda iyileşir.

Kaskı ihmal etmeyelim arkadaşlar. Gerçi bilmiyoruz var mıydı kaskı ama, şu anda önemi de yok gibi...

Çok üzüldüm.İdrisin en kısa zamanda aramıza dönmesini acil sifalar diliyorum.Gecmis olsun dileklerimizi ziyaretinizde iletirseniz seviniriz.

kendisine acil şifalar diliyorum...hayati tehlikeyi atlatmış olması bir nebze sevindirici..

offff:(sinir bozucu bi duurm... çok geçmiş olsun..düzelir inşalaah bi an önce..bizi de haberdar etsin bursalı ark.lar bu başlıktan?

Çok çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur...

Haberi okurken inanamadım..İdris kardeşime büyük geçmiş olsun.Yakın arkadaşlarından ulaşabileceğimiz birileri varsa buradan bize bilgi geçerlerse çok sevinirim.

Kendisine geçmiş olsun. Yeni bir haber gelirse bizi de bilgilendirin lütfen.

Böyle haberler hepimizin içini acıtıyor. Tek teselli edici olan, İdris kardeşimizin hayati tehlikeyi atlatmış olması. Kendisinin bir an önce sağlığına kavuşup eskisinden daha iyi bir şekilde bisikleti ile kucaklaşmasını diliyorum.

Arkadaşlar şimdi çekirge devlet hastanesini aradım ve Sevgili İdris in hemşiresi ile görüştüm.

Konuşmamızda Hemşire hanım İdris in önemli birşeyi olmadığını Beyin Cerrahının kendisini gördüğünü yarın ise Göğüs Cerrahının kendisini muayene ettikten sonra taburcu edileceğini söyledi.

Buna çok sevindim.

Allah a çok şükür diyorum..

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Geçmiş olsun, ciddi bir sakatlık olmadığı için çok memnun oldum. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur...

Cok cok gecmis olsun. En kisa surede sagligina kavusmasini diliyorum!

idris abime geçmiş, geçmiş olsun diyorum inş eski saglıgına kavuşur.iyi bir yıl geçirmek dilegiyle herkese iyi günler.iyi forumlar.kendinize çok dikkat edin.

Umarım en kısa sürede iyileşir ve aramıza tekrar katılır!Gerçekten çok üzücü bir haber ama hayati tehlikeyi atlatmış olması da sevindirici!

Büyük geçmiş olsun İdris!

@Murat KILIÇ

Çok üzüldüm.Allahtan Murat gerekli yerlerden ,doğru haberleri almış ta yüreğimize su serpildi.Çok şükür.
Aman arkadaşlar çok dikkatli olalım.Bu tip haberler insanı gerçekten yaralıyor. :(

Geri