Scudo Sports

Çok temiz Deore/Alexrims jant seti...

XES

Aktif Üye
Tepki
55
Merhabalar,

Elimde Mavic Crossride'a geçtiğim için fazla olan çok temiz bir jant seti bulunmakta.

Göbekler Shimano Deore FH-M535 ve HB-M535 gri renkli, centerlock, QR mandalları ile birlikte. Çemberler Alexrims ACE-19 yüksüklü, siyah.

Taiwan tellerle örülü set satın alana akordu yenilenmiş ve centerlock kapakları takılı vaziyette teslim edilecektir. Fiyat 90Ytl'dir. Ankara'da elden teslim edebilirim.

Fotoğraflar biraz büyük olduğu için thumbnail olarak koyuyorum, üzerlerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz:
(link)(link)(link)(link)(link)

Scudo
İlan güncel, setin sıfır fiyatını aşağıdaki linkten görebilirsiniz:
(link)

İlan güceldir. İkinci elde kolay kolay böyle temiz jant seti bulamazsınız.

Arkadaşım hayırlı satışlar güzel jantlar birkaç sorum var
* Jant tel adeti 32 mi? kaç?..
* Jant Teli: Dt Swiss Champion black1.8 mi?

bilyelerin durumu nasıl birde centerlock kapatlarının fotosu yok galiba varsa hangisi?
Bunlar sert kullanıma gelir mi mesela hoplama zıplama kaldırımda atlama gibi:D?

Taiwan tellerle örülü diyor satan kişi Dt Swiss Champion black1.8 nerden çıktı.
bence bu soru sorulmak adına yazılmış bir yazı.
saygılar

atahan ilk sorunun cevabını vermiş. Jantlar taiwan tellerle örülü.

Yazmayı atladığım bir nokta: Jantlar "32 tel".

Centerlock kapaklarının fotoğrafı yok. Ama zaten şu centerlock dişinin üzerine kapanan kauçuk kapaktan söz ediyorum. Fotoğrafını koymak ne kadar gerekli bilemiyorum.

Ben hafif hoplama zıplama yaptım, bir problemle karşılaşmadım. Ama hem çok sert davranmadım, hem de 60 kiloyla oldukça hafif biriyim. Kesin konuşmak istemem.

Forumda bunlardan çok daha alt seviye jantları çok daha sert kullanan birçok kişi var tabii...

İlan güncel. Jantlar ikinci el olduğunu belli etmeyecek kadar temiz.

tmm arkadaşım özel mesajını aldım irtibata geç lütfen bana msn adresini gönder dedigin fiyattan ilk alıcı potansiyeli olrak sana yardımcı olabileyim:)

XES mrb, gerçekten de önemli bir sorum var:) Jantların ın bilyeleri yani iç hazneleri ne durumdadır..? yani onlar da sıfır gibi mi:D?
bir de mandalları göremedim.. Bunlara açıklama getirebilirsen sevinirim:)

Jantların akışlarında ve hazne içlerinde de en ufak bir sorun yoktur. Orijinal QR mandallarının yanında verileceğini ilk mesajımda yazmıştım zaten.

Özel mesajını aldım msn den konusabiliriz ekledim ;)

Evren Jantı Aldım artık konuyu kapatmanı yöneticilere bildirebilirsin .:)

Geri