Scudo Sports

Çok tehlikeli değil mi bu yapılan?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Amaç nedir? Tamam hız rekoru kırmak ama bu şekilde kırılan hız rekorunun bir anlamı var mıdır? Bir de bu kadar yüksek hızlara bisikletle çıkmak çok tehlikeli değil mi?
Özellikle de bu

İkisinde de görüş açısı çok dar. Manyak mı bunlar, yoksa gerçekten bir amaca mı hizmet ediyor yapılan?

Scudo
1. videonun amacı rekor kırmak, 2. video sanırım hız denemesi rüzgardan etkilenmemek için kamyonun arkasına takılmış olabilirler.

2.videokini bizde yapıyoruz e5 te dolu olan kamyon,tır,tanker hangisi denk gelirse takılıyoruz manyakmıyız hayır performans için yapmak gerek dikkatli olursanız hiçbir sorun olmaz :)

Kimine göre macera
Kimine göre dengesizlik

her şey iyi güzel hoş ama yollarımız çok temiz değil her an öndeki aracın altından bir cisim çıkabilir. yani en azından öndeki aracın tekerlek izinden gidin :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet AKÇA
Dikkatli olmak diye bir şey yok hocam kendinizi kandırmayın. Yolun ortasında bir çöp veya ona benzer bir şey olsa ne kadar dikkatli olursanız olun o hızda ya ölürsünüz ya da sakat kalırsınız. Kamyonun ani fren yapma olsalığından bahsetmiyorum bile.

İki videoda yapılanı da yapmam.

Bu adamlar bisiklet üstündeyken ölünce de vah deriz, tüh deriz, trafikte fark edilmediğimizden dert yanarız. Dikkatli olmanız bir şeyi değiştirir mi? Kamyonun iki metre arkasında 90 km/saat hızla fink atacaksınız, bir de dikkatten bahsedeceksiniz.

Saçmalık.

@Turan Babacan

doğru olabilir daha öncede sürücüyü geliştirdiğini duymuştum!
birde bunları izleyin.. (link)

@Turan Babacan

Bence de... Neyin performansı bu? Kamyonun deldiği havadan yararlanarak neyin performansı? Hele ilk videoya bakın adamlar yanları bile kapamış :D

Bisiklet test ediliyor dense anlarım da performans denmesi saçma geliyor.

herkesin fikri kendine adrenalin diyin delilik diyin saçmalık diyin sorun değil. tam yapışmamak şartı ile tır,kamyon vs neyin arkasında isen arada mesafe bırakarak yarım rüzgarında pedal çevirmek öyle bir işe yarıyorki deneyen bilir illaki biri vardır forumda.:) riski varmı var kendini geliştirmek istiyorsan riski göze alıcaksın buda benim düşüncem.

@Melih Çolak

Geliştirmek derken, tam olarak ne gelişiyor? Yoksa sadece bisiklet üzerinde maksimum hıza alışmak mı amaç? Daha doğrusu o hızı tecrübe etmek mi? Bu sayede bisikletle ulaşabileceğin sınırları görmek? Bunun dışında geliştirdiği ne var?

herşey güzelde ALLAH korusun kamyonun ortalayıp geçtiği bir tümsek veya çukur olsa veyahutta taş? görmeleri imkansız olur o hızda manevra ne kadar kıvrak olur? sonuç ne olur düşünmek bile istemiyorum

Ne için performans diye sormak lazım.Kamyon arkası yarışları başladı da biz mi bilmiyoruz. Benim bildiğim bisikletli birinin rüzgarına girilir. Neyse vardır bir bildiğiniz.

Geçen gün iftar sonrası cavendish kardeşimle muhabbet ediyoruz,dedim abi senin sırrın ne? Ne dese beğenirsiniz,ne zaman bir kamyon görsem arkasına yapışıyorum ve böylece kendimi geliştiriyorum.Bu lafın üstüne ordan Adriana lima gelmesin mi! Yok bu başka rüya idi pardon.

Su (link)ye göre 94 km/h hizla giderken meydana gelebilecek bir carpisma 35 metre yükseklikten serbest düsüs ile ayni etkiye sahip. Kamyonun fren mesafesini, bisikletlinin de reflekslerinin yerinde oldugunu filan da düsünürsek carpma hizini 50 km/h alalim. O da 10 metre yapar. Asagi yukari bir binanin 3. katindan düsmekle esdeger. Var mi adrenalin olsun diye 3. katin balkon demiri üzerinde yürüyen?

@Murat Bulut

3. kattan düştükten(kaza anından) sonra bir süre boyunca azalan bir hızda yerde yuvarlanmayı+diğer araçları da işin içine katalım. Hayatta kalma şansı %5 desem abartmış mı olurum acaba

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@aligüler

bisiklet ile idman neden yaparız daha güçlü bacaklar için ,kondisyon yapmak için ,yüksek hızlarda kilometrelerce sürmek için, rüzgara karşı daha dirençli olmak için vs. kendimizi geliştirmek dediğim şey bu yarışlara hazırlanan bir grubuz bu yüzden bazen risk almak gerek. Yol e5 dümdüz yol nerede ne var ezberledik sorun olmuyor artık bize :)

Geri