Onur kardeşim tebrik ederim çok mantıklı toplamışsın. Tam benim istediğim gibi olmuş Umarım bol maceralı gezilere öfkeli XC makinan ile dehşet saçarsın da biz de fotolarla uzaklara dalabiliriz
Kazasız sürüşler dilerim..
Ben Gemlik'te oturuyorum . Her cumartesi pazar tek başıma bisiklete biniyorum. Dağ, taş, dere , tepe ne bulursam. Gelirsen görüelim mutlaka. yildiz_ayhan@hotmail.com bu adresim.
Onur hayırlı olsun bisikletin.. Gerçekten tam amaca yönelik toplanmış çok kaliteli parçalar.. Kazasız belasız kullanırsın inş.
Aslında ekonomik olarak biraz rahatlasam Benim Norco'yuda bu ayarda bir hale getirmek istiyorum ama şu sıralar garip garip donalıyor etrafta Bu arada olurda denk gelirse hiç düşünmeden al Norco kadro, kesinlikle tavsiye ederim.. Tank gibi kadro.. Ayrıca 140mm maşa içinde direk uyumlu Ben 100mm maşa ile kullanıyorum ama onda da sorun çıkartmadı.. Her yola gidiyor
Harika. Yalova ve İstanbul'da bisikletçi arkadaşlarım var onlarla gezmeye giderken sizi de alırım beraber turlarız inşallah.
Cumartesi günü(17Ekim) bisikletle Bursa'dan Yalova'ya gittim hatta. Önceden görseydim mesajı görüşürdük. Artık bi daha ki sefere.
Teşekkürler Berkay. Vala kafamda Norco'lar var ama; nasıl ayarlıyacağım onu bilmiyorum. Malum Türkiye şartlarında zor. Ama şimdilik bu kadroyla da yeterince zorlayabileceğimi düşünüyorum.
resimlere baktıkça hayallerime bakıyormuş kafamdan geçiriyormuş gbii hissediyorum...
bu kadar benim kafamda plandığıma yakın olur cuk oturmuş bütün parçalarıyla tam istediğim dam hayal ettiğim gibi çok güzel ama bu iki resimle de olmuyor ki
Güvenç bu bisiklete kavuşmak için ben de uzun süre hayaller kurdum ve 2-3 yıl bekledim. Umarım sen benim kadar beklemeden kavuşursun hayallerindeki bisikletine.