Scudo Sports

Çok sık iç lastiğim patlıyor :(

Evet sardım ama tek kat sardım

Ben sey düşünüyorum bu beyaz slikon varya onu jantın içine çeksem ustunede 2 3 kat sambiel kessem olurmu
Şu jantın fotoğrafını mısınız ? Vidaların resmini

• Beğen
Tepkiler: Ahmethggggdd
Scudo
Bisiklet kesin mosso dur.

IMG20220715142653.jpg
Acaba iç lastikdende olabilirmi iç lastiğin biraz daha genismi olması gerekir çünkü benim eski lastik tubless di ama sambielli geldi hava basıncı 36 Psı idi şeridini tek kat sambiel çekmiştim ne kadar basarsan bas bişey olmuyordu patlayan iç lastikgin ebati 26×1.95-2.125

Son düzenleme:
291490 dosyayı görüntüle

Acaba iç lastikdende olabilirmi iç lastiğin biraz daha genismi olması gerekir çünkü benim eski lastik tubless di ama sambielli geldi hava basıncı 36 Psı idi şeridini tek kat sambiel çekmiştim ne kadar basarsan bas bişey olmuyordu patlayan iç lastikgin ebati 26×1.95-2.125
bu janta "jant bandı" sarmalısınız. ölçünüze uyumlu olan bir ürün alın. elektrik bandı, eski iç lastik gibi çözümler üretmeye çalışmayın çünkü işe yaramaz.
bu arada "sambiel" ne güzel bir kelime olmuş, sanki tropik bir adada deniz kenarında otururken yüzüne hafif hafif esen ılık rüzgarlar gibi.

• Beğen
Tepkiler: enzo
bu janta "jant bandı" sarmalısınız. ölçünüze uyumlu olan bir ürün alın. elektrik bandı, eski iç lastik gibi çözümler üretmeye çalışmayın çünkü işe yaramaz.
bu arada "sambiel" ne güzel bir kelime olmuş, sanki tropik bir adada deniz kenarında otururken yüzüne hafif hafif esen ılık rüzgarlar gibi.
Eski iç lastiği kestim yaptım. Yıllardır öyle kullanıyorum. Ben hafif olunca işe yarıyor demekki. Min 40 psi yazan lastiğe en fazla 35 psi basıyorum onunda etkisi olabilir. 50 kg ya varım ya yokum.

Hocam jant bandida pahalı 30 ila 100 TL bide iki jantada olacak iki tanede sambiel o kadar bütçem yok

Eski iç lastiği kestim yaptım. Yıllardır öyle kullanıyorum. Ben hafif olunca işe yarıyor demekki. Min 40 psi yazan lastiğe en fazla 35 psi basıyorum onunda etkisi olabilir. 50 kg ya varım ya yokum.

Lastiği minimum basıncının altında kullanmak yılan ısırığı riskini çok yükseltir.

(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ahmethggggdd
Hocam ben 60 kiloyum benim dış lastik 40 -65 Psı hocam havayı az vurunca yanaklardan çatlama yapar buda dış lastigin ömrünü kısaltır

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Geri