Scudo Sports

Çok param var ve bunu herkese göstermem lazım

bir apple 4bin tl olduğu ülkede bu bisiklet ucuz

Scudo
(link)
Ben bu trekking bisikletini beğendim. Ne yalan söyleyeyim, BMW' nin havası için bile alınır vallahi. (Donanım ve fiyat/kalite açısından değerlendirmedim)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Günümüzde de çok popüler olan bir konu bence, başka hiçbir şey ile alakası yok.
Marka...
BMW o kadronun üzerine lisanslı amblemini bastığı için kendisini, bu "bize göre" gereksiz etiketi rahatlıkla yapıştırabiliyor.
Ha şu da var, o bisikletlerin hiç biri satılmasa -ki zannetmiyorum- dahi bir zarara uğrayacak mı?Tabi ki hayır.Sokaktaki her 5 araçtan en az 1-2 'si BMW.
Eyyorlamam bu kadar :D

Bu bisiklette ABS, ASR, EBS ABC hatta KEKO bile var. Bağımsız süspansiyon her şey dahil bu fiyata.
Alan beri gelsin.
BMW nin adı yeter, kazlar kazıklansın paralar gelsin.
Hele Hele Mercedes de bisiklet üretirse görürüz, 150 kiloluk vatandaşın hava olsun diye bisiklet aldığını.Ne de olsa adı yeter de mi.

Eh audi bu işi daha iyi yapıyor. Hiç değilse 4.5 kg lik karbon yol bisikletini, markanın imajı için prototip bağımında fuarlara koyuyor.. Akıllı adamlarmış.. Evet okuduğum kadarı ile 15 kg kıl deore setli bisiklete 5000tl veren parası bol, marka meraklısıdır.. 13.5 kg lığını full deore, sun tour maşa vs.. olan bir bisikleti, 1900 tl ye arkadaş aldı walla seve seve biniyor.. üstelik çok şık bir bisiklet.. M kadro da 14.5 kg lik b'twin rockrider ımı zamanında 700 Tl ye almıştım.. Hala biniyorum daş gibin maşallah.. Kaza yaptım kırılmadı.. :)

Böyle über bisikletler çıkarıp insanların moralini alt üst ediyorlar :( pis BMW

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Paran varsa al bir Santa Cruz. Bende başlığı okuyunca karşıma süper bisikletler çıkacak sandım

• Beğen
Alaman panzeri 17kg :)
Dövme çelikten yapılmış olsa gerek.
Araba değilki bu ağır ve sağlam mantığı olsun ki oda 15 yıl evveldi..

"Hafif ve sağlam" olsun 50.000 tl Pinarello yada diğer yoğurtlu modellere verileceğine 10/1 fiyatına 5.000 verilip alınır ama gerçekten
17 kg ciddi bir ağırlık..

• Beğen
Ne yalan soyliyim Audi`nin ebike conceptini alabilseydim almak isterdim :) Tasarimi hosuma gittigi icin. BMW`nin tasarimi pek alinasi degil ama bu kadar da ustunde durulacak bir mevzu da degil. Nedense zenginin parasi zugurdun cenesini yorar lafini tekrar tekrar soylemek geliyor insanin icinden :) Bilhassa forumda bu "zenginlik" mevzusuna takilanlar oluyor. Hocam sallayin gecin isteyen istedigi turde, istedigi fiyatta bisikletini alsin binsin. Siz bisiklet kullanirken mutlu degil misiniz? Neden bu kadar takiliyorsunuz baskalarinin hayatlarina veya bu ayrintilara?

Ne bekliyordunuz bmw markasını taşıyan bisiklet 200 euro mu olmalıydı. Bu çirkin bisiklete Red dot dizayn ödülü vermişler bir de. Money and prestige talks:cool: Düzen bu. Bu konu çok dallanır, budaklanır.

ben neden çok pahalı dendiğini anlamadım, türk lirasına çevirirken fiyatı şişiriyorlar vergisiyle falan, hani 200 euroluk telefonlar türkiyede 1000 tl üzeri gidiyor ya onun gibi.

basit bir örnek
(link)

deltadaki bu bisiklet de 5000 lira mesela. bu bmw bisiklette 10lu deore set var, bunda o da yok, 9 hızlı deore, acera falan harmanlamışlar. ve ağırlığı 16.5 kg civarı. ama fiyatı dövizden çevrimle artmamış sanırım, yurtdışı satış fiyatı da yüksek.

Ben bu arttitilmis kivraklik olayina cok takildim. Acaba kendi bisikletimin kivrakligini nasil arttirabilirim? Bilen yazarlar bi şey ediversin lutfen, bi de 700 liraya sehir bisikleti önerisi :) :)

O değil de ÇATAL ve SELE DİREĞİ iyiymiş.

Kusura bakmayin ama resmen kazik. Bu bisikletler yurdisinda nerdeyse yari fiyatina satiliyor.
Buyurun linkleri ve ayrica BMW Fiyat listesinden asigda Screenshot attim bakabilirsiniz, yalniz fiyatlar 2014 senesine ait, linkte gördügünüz gibi simdi daha ucuza bulunabiliyor.

(link)

(link)

bmw.png

Ben 560 tl ye mersedes toplayan adam ve tam tur bisikleti oldu . o kadar ugrastim 13 kiloya cikarabildim. Bu muhendisler ozel bi caba gostermis olabilirler belki eheheh ( bu arada her firsat buldugumda bisletin resmni paylasiyorum kusura kalmayin gormemislik bir fakir felsefesidir :D )2016-08-24_17-20-00_HDR.jpg

@Murat Cömez reisin dedigi gbi cok uyguna bulunabiliyor ayrica :)

@mariokaldato şahsi fikrim resmini paylaşmamanız hata... Bol bol gönderin bol bol takdir edelim sizi :)

Bu arada Türkiye'ye gelen her BMW ve her ithal arabada olduğu gibi kazıklamak bir sanat olarak tüketiciye yedirilir o yüzden fiyatların iki katı olması normaldir. Belki Ötv'ye bunlarda dahil olmasa bile alanlara ötvli deriz diyorlardır.

• Beğen
Geri