Scudo Sports

Çok Önemli Bi Bakın>>>>

Tepki
1
Arkadaşlar geçen günlerde turda felan değil öylesine arkadaş gezmelerimde kullanmak için bir bisiklet aldım.Açıkcası pek anlamam bisikletten.Sol ve sağda vitesler var sağdaki küçük olunca zincir o öndeki vitesin içinden zincirin geçtiği kızma çarpıyor ve bu ses çıkarmasına neden oluyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Scudo
@HaYaLeT-m79

Fotoğrafla nereyi kast ettiğinizi gösterirseniz daha rahat anlaşılır. Nereden bahsettiğinizi ben anlayamadım. Bayağa karışık olmuş :)

bence en yakın bisikletçiye git çabucak işin hallolur ve nasıl yapıldığınıda uygulamalı olarak görürsün

Tamam bu gün içinde bir resim koymaya çalışacağım ve bir bisikletciye götüreceğim.

anladığım kadarıyla senin ön vitesinde ayar bozukluğu var basit bir sorun bisikleticiye götürmende yarar var.

Ya pek anlamıyorumda sağdaki vites küçük olunca arkadaki vitesi sisteminin o parçası yani vites sola doğru kayıyor küçükte böyle olunca zincirde ön dişlilierde sola kayıyor bu zindirin geçtiği bi demir gibi bişey var soldaykende o demire sürtünüyo ve oda ses yapıyo.

Geri