Orkovelis
Üye
- Tepki
- 25
- İsim
- Orhan Veli
- Bisiklet
- Mosso
Geçmiş olsun arkadaşa. Acı bir tecrübe olmuş. Ancak bilinç şart arkadaşlar. Ben bisiklet sürmeyi bilsem bile trafikte bisiklet tecrübem çok az ancak ben bile çoğu tecrübeli insandan tedbirli sürerim. Park halindeki araçların yanından mesafeli geçerim; ellerim frende ve nispeten yavaş şekilde geçerim.( Manevra sakat iş, arabanın altına girebiliriz bir anda, malum dibimizden geçiyorlar.) 30 küsür ile yardırıp yapışmamaya gayret ederim. Galata köprüsünde özellikle zibilyon tane park halinde araç var. Her işe gidiş gelişimde kapı açmalara denk geliyorum ama daha girmedim hiçbir kapıya. Yol boşta kaldıkça da yolu ortalayıp sürat arttırarak giderim. Trafikte sürekli yol vererek giderim, acelemiz yok arkadaşlar, gitsinler bırakın. Unutmayın biz bisikletliyiz, ortalama hızımız 20-30 arası gidiyor. Motorlu taşıtlar vın diye geçip gidiyor. Yolun en sağından tatlı tatlı devam edelim. Tabii kaza bu anlık oluyor her şey. Yine de dikkatli olalım. Kask demeye gerek bile duymuyorum zaten. Hatta bence gözlük, dizlik, dirseklik ve uzun giyinmek. İnsanlar tarafından daha ciddiye alınmakta bir artı oluyor.