Scudo Sports

.:Çok Nadir Sedona 721:.

@emre ersoy

normal jantlardan biraz daha ağırlar. gerçi daha tartmadım ama taktıktan sonra bir miktar ağırlaştı sanki. tarttıktan sonra daha sağlıklı bilgi verebilecem. ama akıcılığı çok iyi.

bu arada bu jantlara benzer jantların takılı olduğu bisikletler war sahibinden'de ama adam satmıyor kiralıyormuş. iki tanesi özel bisikletler de Trek'in pek bi özelliği yok. neden bu kadar abartmış anlamadım. isterseniz bir de siz bakın.

(link)

(link)

(link)

Scudo
arkadaşlar pardon başka siteden alıntı yapılamıyormuş gerçi ben sadece benzeri var diye göstermek istedim. merak edenler grimeca jant deyip aratabilirler. yada yıldızların yerine site adını yazınca da oluyor.

jantların ağırlığı hakkında bilginiz varmı merak ettim:)

• Beğen
Tepkiler: diavolo
@Ali İhsan

henüz tartmadım ama tartınca bilgi verebilecem.

vay vay vay vay :) aslan gibi bisiklet olmuş :)
ilk ve son mtb bisikletim idi :D sonra yola devam...
mükemmel olmuş ilk günkü gibi duruyo, güle güle temiz kazasız çiziksiz vuruksuz patlaksız günlede kullan :):)

• Beğen
@Hakim Arslan

Teşekkürler Hakim dostum. İlk ve son mtb bisikletimdi derken
sanki bi daha hayatta mtb dizmem gibi bi anlam çıkmış, gerçi hızı sevenler genelde yol kullanıyor, ama
onun için de gerçek anlamda yol gerekiyor.
bizde daha Cumhurbaşkanılığı turunda bile sadece
son birkaç senedir gerçek anlamda bir yolun bulunduğu
parkurlar mevcut, yol bisikleti için spor otomobillerin
ihtiyaç duyduğu yollar gerekiyor bence.
Dayılarım bisiklet yarışçısıydı, onların mükemmel yarış bisikletlerini
kullanmışlığım var, ve gerçekten eğer pedala
basabiliyorsanız çok yüksek hızlara çıkıyorlar

@Sezer Özdemir

Jantlar adına ben teşekkür ediyorum :p

@emre ersoy

@Ali İhsan

arkadaşlar sonunda bugün sabah tur öncesi bisikleti tartabildim. ve sonuç beni şaşırttı aşağıdaki resimde görünen Zac19 jant setiyle bisikletim 13kg550gram ağırlığındayken Grimeca Razze'lerle 15kg800 grama çıkmış durumda. yani jantların herbiri Zac19'lara göre 1kg100gramdan bile fazla. akışlarına ve sağlamlıklarına ciyecek yok ayrıca tubeless lastik kullanma imkanları da var ama gerçekten ağırlarmış :(

http://img863.imageshack.us/img863/1803/sum20100013.jpg
By (link) at 2011-03-20

bu jantar görünüş açısından güzelde bizm normal telli jantlarımıza arada bi akort gerekiyo bu jantad hafif bi yamulma vs. olsa . göbek dağılsa komple jant değişcek bana biraz riskli geldi

• Beğen
@SEYİT HAYDAR BİR

Ben de öyle düşünüyorum. Hele bu mesele Karakartal meselesi ise o zaman gerçekten de siyah beyaza çok yakışıyor:)

Gerçi burda bisikletin orijinal jantları kırmızı jantlardan daha iyiydi diyosan o da tartışılabilir.

@onur öcal

Bu jantlar gerçekten çok sağlam yani tahmin edemiyeceğiniz kadar. haa bu yamulma ihtimalleri yok demek değil. başıma gelirse götüreceğim bikaç yer var ama o iş de garantili değil. araba jantı tamir edenler var, harikalar yaratıyorlar. yorumun için teşekkürler dostum.
bu arada aman deyim jantlar tahminlerime göre çok pahalı :(

@mustafa-38

Bütün güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

jantların akord kaçma sorunu yok.trafikte farkedilme sorunu yok :D harika olmuş beğendim.türkiye de buna benzer jant takımı vardı ama yanlış hatırlamıyorsam çok ağırdı.acaba sizin kisinin ağırlığı nedir?

• Beğen
@ertan sevim

@diavolo

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim

Geri