Emre-12
Üye
- Tepki
- 13
- İsim
- Yunus Emre
- Bisiklet
- Sedona
Büyük heveslerle aldığım sedona 640 d cyclocross bisikiletimi kırıp parcalayıp eritip yok edesim geliyor. Sorunumu çözmek için bir şeyler yapmak istiyorum ama sinirimden onu bile yapamıyorum. Bisikletimle yaz kış günlük işlerimde olsun işe gidip gelmek için olsun her şeyde her yerde kullanırım. Yol bisikletine hep hevesim vardı kısa bir süre ara verdikten sonra yol bisikleti alayım dedim sonra disk frenli olsa nede iyi olur dedim birazda cahillik eklenince boyuma pek uygun olmadığını yeni yeni anladığım 53 kadro Sedona 640 D cyclocross bisikiletimi aldım. Bisiklet gitmiyor önceleri kendi performansım düşük diye pek aldırış etmedim ama son turda artık kafayı fena taktım. Rampa aşağı yan yana durduğum mtb kullanan arkadaşımla yanyana durup akışına bıraktık adam açık ara uzadı gitti bende öyle arkasından baktım. Sonra tur dönüşü göbeği bakalım dedik biraz sıkıydı gevşetincede oynama yaptı yine eski haline getirdik. Üzerindeki ekipmanları bilen vardır belki ama yazayım yinede göbekler shimano rx05 jantlar shimano rx05 lastikler schwalbe Lugano active ayna kol sora 50 34 ruble shimano 9lu kaset vs geri kalan her şey shimani sora bu bisiklet meden bu kadar hantal neden kimseyi zorlanmadan geçemiyorum performansı arttırmak için neler yapabilirim. Kondisyonum çokta kötü olmasa bile rampa aşağı bile gitmiyor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun bana şimdiden teşekkür ederim herkese sevgi ve saygılarımla esen kalın.