Scudo Sports

Çok masraf oldu çok :)

@Ahmetgitar
Aynen bende eski bisikletimde 26 janttı onda değiştirdiğimde acayip fark etmiştim o yüzden 38 den 32 ye geçtim...lastiklerde marka itibariyle güzelmiş sanki daha az sarsıntılı daha önce bu markayı kullanmamıştım...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@C.Koc benim 17 kiloluk tur bisikletinde 50c lastik var, schwalbe marathon mondial. 42c 10 kiloluk cyclocross'tan daha iyi hız ortalamaları tutturuyorum. Tabi göbek, donanım hepsi bir etken bunda.
Sizin de taban darılmıştır ama eminim dönme direnci de düşüktür.
Bu sebeple hissedilir bir fark görmüşsünüzdür.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@Ahmetgitar
Benim göbeklerin değişmesi asıl etkeni oluşturdu tabi lastiklerde değişince muazzam bir değişim oldu...

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@xDodo
Teşekkürler...

Lastik değişimi konusunda biseyler soylemek istiyorum kendi bisikletimde continental 5mm zirhli 700-35 lastik kullaniyorum modelini hatirlamadigim shimano gobekler var ayni kalinlikta cst traveler patlak korulamali olmayan (daha hafif) lastik ve hic duymadigim marka gobekler var. Ayni kalınlıkta bile agirliktan dolayi fark bariz hissediliyor 38 den 32 ye gecince de benzer bi fark hissedilir diye düşünüyorum tabi agirlik farkina bakmak lazim
Güle güle kullanın

• Beğen
@Fatih Koçak
Ağırlık olarak eski lastiklerden daha hafif yanlış hatırlamıyorsam erdoğanlarda 350 yada 450 gr yazıyordu....

Çok iyi görünüyor bisiklet, bol pedallamalar

• Beğen
@mmnmtl
Teşekkürler...

Geri