Scudo Sports

Çok kötü düştüm çenem yarıldı :(

@bisiklet sevdası kardesim disli lastik var diye sakin guvenip virajlarda yatma 3 hafta once bende dustum virajda sol dizimde zedelenme var galiba sisti ve hala aagriyo

Bu aradada cok gecmis olsun allah beterinden saklasinn

Scudo
Çok geçmiş olsun, ne olacağı belli olmuyor kış kapıda...

@Emre Asilar Çok geçmiş olsun çarpme ve düşmelerde şişmemesi için buz ya da çok soğuk bir şeyle kompres yapmalısınız. Bulamazsanız bakkaldan kutu (teneke) kola alın biraz olsun yaralı bölgeye tutun şişmeyi önler. Ancak bu durum açık yaralar için geçerli değil su yarayı daha da açar.

@alper 76 evet yapmam lazimdi da yapmadim:(.pazartesi ortopedi ye gidecem bakalim ne dicek

Cok gecmis olsun. Islak zeminde kayip dustunuz diye suya kusup bir daha kullanmayacak degilsinizdir umarim. Oyle olsaydi ben kullanmayi ogrenemezdim. (Defalarca yardim cenemi ve suan hafif izi var);) Iz kalmaz, gecer insallah.

@Emre Asilar Dostum daha gençsin, bunlar çok oluyor merak etme benim dirseğimde iki kaşımda ensemde dikiş var. Öyle çok yaramazlık yapan biri de değilimdir ama oluyor işte.

• Beğen
Tepkiler: Emre Asilar
@bisiklet sevdası
Bende de mtb lastiği var o kadar güzel kayıyor ki yağmur da :D :D.

• Beğen
Tepkiler: galvaniz
geçmiş olsun hocam. ıslak yolda en iyi yol lastiği bile kayar, ben conti 4000sII kullanıyorum ıslak biryerden geçtikten sonra arka teker patinaj çekiyo,

1 haftada yaşadıklarım araba arkadan vurdu yere kapaklandım.Ondan sonraki gün bisikletçiden dönerden aniden açılan arabanın kapısına çarptım neyse ki onda bir şey şimdi de eve 100 metre mesafede düştüm yüz üstü bide sanırım biraz ara vermem gerekecek sol baldırımda çok acıyor sürtünme izi olmuş hep.

Geçmiş olsun
Allah beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun. Benim gördüğüm bisiklet için en tehlikeli zemin hafif ıslanmış, yağmurun yeni başladığı veya biraz yağıp durduğu zemin.çok kaygan oluyor,yoksa tamami ile ıslak zeminde çok problem yok. ben de özellikle kuru havada herhangi bir neden ile ıslanmış bir yer varsa oradan çok dikkatli geçiyorum

Çok geçmiş olsun aman dikkatli olun lütfen.Allah korumuş şükür hızınız 5 km bile olsa ne zaman ne olacağı belli olmuyor tekrardan çok geçmiş olsun

büyük geçmiş olsun

Geçmiş olsun aman dikkat edelim bu ay bi garip kaza üstüne kaza haberi!

@ertanmrtz Birkaç gün içinde bu kaçıncı haber... Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun gerçekten 1 haftadır forumda olsun kendi cevremde olsun birçok kaza haberi alıyorum. Kendi arkadaşım bugün Rize Ayder yaylasında kaza yaptı nasıl bir kazaysa darbe sonucu ön lastik patlamış kolları kanamış kask olmasa kafası yarılırmış ( kaskı fazla takmayan birisiydi şimdi asla çıkarmam diyor. ) bugün bende türkiyemizin o meşhur trafiğinde magandalar yüzünden bayağı gergin bir 27 km yol yaptım sonra baktım olmayacak şehir içini kullanmaya karar verdim bu kezde bayram telaşına düşen insan sürüleriyle uğraştım.

Neyseki kazalar sonucunda birer ders çıkarıp tedbir alıyoruz.

Geçmiş olsun.Havalar kazaya müsait.Yagmur bi atıştırıyor bi güneş cıkıyor.Yerler ayna gibi aman dikkat.Tamamen ıslanmamış asfalt çok tehlikelidir.

Çok geçmiş olsun. Birşeylerin olacağı varsa olur. Nispeten küçük bir problemle atlatmışsınız. Rabbim daha büyüklerinden korusun. Herkese iyi bayramlar.

geçmiş olsun kardeşim bir daha olmaması dileğiyle

Geri