Scudo Sports

çok kararsizim sizce hangisi? :/

tuna sefa

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Carraro
ARKADAŞLAR ARTIK KARAR VERMEM GEREKİYOR... KAFAM GERÇEKTEN ÇOK KARIŞIK. SİZCE HANGİ BİSİKLETİ ALMALIYIM? TEŞEKKÜRLER...

1)Carraro CRS 600 26 V (link)
2)Salcano Astro 20 (link)
3)Kron XC 500 (link)
3)Sedona 700 V (link)
5)Mosso ALV 201 V 26 (link)
6)Ghost SE 1000 (link)

Scudo
Arkadaşlar 1-2 gün içerisinde seçmem gerekiyor. Lütfen seçmemde yardımcı olur musunuz? :S

Hepsi aynı sayılır gözüne hoş geleni seç.

salcanoyu al bence

ayrıca kronda v yazıyor ama resimde disk fren var :D

• Beğen
Tepkiler: tuna sefa
Arkadaşlar büyük ihtimalle Salcanoyu alacağız o zaman. Sizce yesilbisiklet.com güvenilir mi? Çünkü Salcano bayilerinde kalmamış bu bisikletten.

@Berke K.
Sizce hangisi peki ?

Sedona. salcano servisi sıkıntılı diye duydum

@mustafa genç
Aynen salcanonun servisi sıkıntılı diye çok yorum okudum.

@tuna sefa

sanmıyorum sıkıntı cıkacağını salcanoyu al sen sedona da fiyatı biraz arttırırsan daha güzel canavarlar var

@Eren Can Güldalı

Fiyatı artıramam. Zaten ilk 400-500 liralık bakıyorduk. Hadi 50 daha koy, hadi 100 daha koy derken bu bütçeye ulaştım :) . Salcano ve Mosso arasındayım şuan. Ama 870 liralık bisiklette de Alivio olması ilginç geldi.

Arkadaşlar bugün karar vermem gerekiyor. Sizce Sedona 700 mü, Kron xc 500 mü, Astro 20 mi, yoksa Carraro CRS 600 mü? Yardımlarınız için teşekkürler..

araziye çıkmayacaksanız ; (link)

ayrıca o bütçede daha büyük jant ebadına geçilebilir.
mtb istiyorsanız bence en önemli faktörlerden ikisi ağırlık ve lastik. alv 201 de cst lastik var mesela ben tercih ederken kısa süre sonra daha kaliteli lastik almak gerekeceğini hesaba katardım mutlaka.

ama asfalt dışında pek işiniz yoksa kesinlikle legarda 1421.

@Sinan A.

vites takımları biraz düşük gibi geldi fiyatına göre sizcede öyle değil mi? Ayrıca parke döşemeli yollar hep yaşadığım yerde. Şehir bisikleti sıkıntı çıkarır diye uzak durdum. Bir de toprak yola girince falan sıkıntı olur diye uzak durmuştum. Ama şu an şehir bisikletine kaydı aklım :D

vites tatkımı xt lere çıkmadıkça çok şey farketmiyor diye biliyorum ama bilen biri söylese daha iyi olur. yol bisikletinde dişli oranları daha farklı olur diye biliyorum.
yol dışına bende çıkıyorum mtb kullanıyorum ama yol bisikletlerine gözüm kayıyor. benim geçtiğim yerden şehir bisikletiyle de gayet geçilir gibi geliyor. patlamaya karşıda schwalbe nin korumalı lastiklerinden alıp kullanılırsa tadından yenmez gibi geliyor yol bisikleti. daha detaylı bilen biri konuşsa daha da iyi olur :)

Donanim degildr kadro kaliteleri olarak yorum yaparsam kosulsuz ele demek istedigim markalar Mosso,Kron,Salcano ileride kadroda çatlakla kirikla ugrasmak istemiyorsan ghost,sedona,carraro bak, merida markayida arastirmani tavsiye ederim

Geri