Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

çok kararsız kaldım lütfen yardım ediniz

Tepki
0
İlk olarak aranıza katıldığım için çok mutluyum.

sizlerden deneyimlerinize ve mantığınıza dayanarak bir konuda yardımınızı istiycem. Ben Ankarada yaşıyorum son iki gündür baya bisikletçi gördüm ama hepsi farklı şeyler söyledi kendi ürününü ön plana çıkartmaya çalıştı bende satış kaygısı olmadıgı için sizlerden bilgi almak istiyorum.

Almak istediğim bisikletin en önemli özelliği toprak yolda rahatça kullanabilmek arada asfaltta da kullabılmek olmalı. imkanlarım kısıtlı olduğu için sadece 400 YTL ayırabildim. ben birkaç model belirledim kafamda sizlerden bu modellerle ilgili ve sizin önerebileceğiniz bu fiyata kadar olan bisikletleri öğrenmek istiyorum.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

birde UMİT diye bir firma var o firmanında birkac bisikletini buldum ama onları internette bulamadım. bu firma hakkında görüşleriniz nelerdir.

ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR

Scudo
Vermiş olduğunuz linklerde ki bisikletlere baktım. Öncelikle arka amortisörü olmayan bir bisiklet almanızı öneririm. Arka amartisör sizi hem yoracaktır, hemde bisiklete extra ağırlık yapacaktır.

Bence bütçenize uygun en akıllıca seçim Kron xc500 olacaktır.

wagner arkadaşımızın dediği gibi kron xc 500 veya 1000'e bakmanızı tavsiye ederim saygılar ve aramıza hoş geldiniz..

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. başka önerileriniz varmı ? nekadar cok cesit olursa okadar ürünleri bulmam kolay olur

Geri