yurtdışında beklemeyi göze alıyorsanız alın derim ama lumen olarak bilgi sahibi olmasam da aynı fiyatlara infini modellerine bakabilirsiniz onlar da gayet sağlam görünüyorlardı
Ben (link) sipariş verdim iki adet muhtemelen önümüzdeki hafta içi bana gelir.. İki adet de sanırım yeterli olur hatta fazla bile aşağıdaki kullanıcı videosuna bakılırsa. Adam karşı apartmanı aydınlatıyor.
Muhammet Bey, aynı ürünü aldım. Yaklaşık bir ayda geldi.
Ben henüz test edemedim ama kardeşimin söylediğini aktarayım; "zile hiç aldırmayan insanlar ışığı fark edince yoldan kaçıyor."
Zaten ben de bunu sahilde görmüştüm. 100 metre ileriden bir motor geldiğini sandım ama yanına gelince bisiklet olduğunu görünce şaşırmıştım.
Şarj üç-dört saat dayanıyor sanırım. Ama tam emin değilim. İçindeki adaptör Amerikan fişli, bir dönüştürücü almanız gerekecek.
Benim kalitesiz bir dönüştürücü kullanmaktan adaptör yandı. Başka bir adaptör bulmak zorunda kaldım.
Olumsuz yanları bunlar.
bu tip bişey bendede var bursa gazcilar caddesinden 40 tl ye aldım power led var içinde bir adet çok güzel ışık veriyor 5 tl yede bisiklete takmak için aparat aldım gece çok işime yarıyor bir adet li ion şarjlı pil ile çalışıyor daha iyileride varda fiyat iki katına çıkıyor bir üst modelde bile
kaliteli olsunda üzün süre dayanmasıda önemli
bime gelmişti bi ara şu ikinci videodaki apartmanı aydınlatan ayni kalitede 5 tl idi gelirse kaçırmayın bi dahaki sefere
>Evet bendeki küçük olmasına rağmen genellikle flash modunda kullanıyorum çoğu kişi sanırım arkalarından gelirken polis, zabıta filan sanıp kenara çekiliyor
İnsanlar okadar pişkin olmuş ki... bisiklet yolundan gidip bisikletlilere yavaş git diyebiliyorlar
evet ürün sayfasında da 3-4 saat yazıyor ( tam güçte) Daha önceki siparişimde dönüştürücü aldım sorun olmayacaktır
Arkadaşım da istiyor bundan. Elime para geçtiği zaman ilk fırsatta sipariş edeceğim :rolleyes:
@Mehmet Harman
@Ahmet Eroğlu
Ben halihazırda şunu kullanıyorum;
(link)
(link)
ama biraz daha güçlü olsa fena olmaz
@Onur Demir CE
Bu aralar baya hızlılar. 10-14 gün arasında geliyor çoğu siparişler
Yaklaşık 1 ay önce bir arkadaşımla beraber aldık. Bugüne kadar kullandığım en güçlü el feneri . Boyutu oldukça küçük cepte rahatlıkla taşınabilir . 300 metreyi test etmedim ancak uzak bölgelere tuttuğunuzda zoom özelliğinde gerçekten çok iyi aydınlatıyor. Fiyatı biraz pahalı burada paylaşılan yurt dışı versiyonlarına göre. Ancak onlar aynı güçteler mi onu da bilmem. Kargo 100 tl altında ücretli olduğu için biz kargoyu ücretsiz yapmak için bir arkadaşımla beraber sipariş verdik. Bisiklet aparatı şu an ellerinde yok. 2 aya kadar gelebileceğini şöylemişlerdi. Uzun süre çalıştığında diğer el fenerlerinden farklı olarak ısınma daha fazla oluyor. El feneri ile beraber şarj edilebilir pili ve şarj cihazı da geliyor
ben aldım, gerçekten reklamlarında dedikleri kadar var ve gayet de memnun bir şekilde kullanıyorum ama gidon aparatı konusunda sıkıntı yaşıyorum. az önce firmaya aparat için mail attım, cevap bekliyorum.
Diyebilirim ki böyle ucuz mallara rağbet etmeyiniz hele hele yurtdışından getirtmeye hiç kalkmayın. İyi bir ön far alacaksanız öncelikle lumen (ışık) değerine bakınız. Gerçek değerleri verebilecek kaliteli ürünleri tercih ediniz ve gece sürücüleri için söylüyorum 500 lumen altı ürünler sizi tatmin etmeyecektir. Alırsınız ama tatmin olmaz hala internette ne varmış ne alabilirim diye aramaya devam edersiniz.