Scudo Sports

Çok Çok Önemlİ LÜtfen Kendİnİzİ İÇİn Okuyun!!!

Tepki
20
Hastaneden Şİmdİ Geldİm Ve Hemen Elİmİn Tozuyla Yaziyorum. Bİsİkletİm ParamparÇa Kaskim ParamparÇa. Bİsİklet SeÇmeden Önce Ne Olur İyİ Bİr Kask SeÇİn. Kask Olmasaydi Muhtemelen Bunlari Yazamiyor Olurdum. Doktor GÖzÜmÜn ÖnÜnde Kaskimi ÖptÜ :) Kol Bacak Sirt Yariklariyla Kurtardim PaÇayi. Şİmdİ İlk İŞİm GÜzel Bİr Kask Alip Bİsİkletİmİ Ondan Sonra SeÇmek.

Scudo
geçmiş olsun .bisikletten önce kask seçimi parolasının yerinde olduğu güzel ama acı bir örnek.tekrardan geçmiş olsun.

hocam cok gecmis olsun kask eldiven ve gerekiyorsa diğer korumalar çok gerekli hakikaten boyle olaylar olmadan hatırlamıyoruz.

Tekrar çok geçmiş olsun.Kask gerçekten hayati önem taşıyor.Ben de geçirdiğim bir iki ufak düşüşten sonra iyice anladım önemini.Kaza anında vücut refleks olarak bacak ve kolları çeker ama başımız açıkta kalır ve koruyacak tek şey de kasktır.

çok geçmiş olsun,anladığım kadarıyla ucuz kurtulmuşsunuz.sakıncası yoksa ne olduğunu sorabilir miyim?

Öncelikle çok geçmiş olsun:( .En başta kask(ve tabii ki güvenliğimiz için diğer malzemeler) kullanmak gerçekten çok önemli ve gerekli.Bazen yok efendim ben zaten iyi bir sürücüyüm ne olacak ki kaskta zaten terletiyor vb. bahanelerle kask kullanımının ihmali söz konusu olabiliyor:mad: .Ama her zaman gerekli olduğu maalesef acı bir olayla tarafınızdan vurgulanmış.Bunun için teşekkürlerimizi sunarken tekrardan geçmiş olsun sizede, umarım kısa sürede iyileşirsiniz . . .

Kazasız - Keyifli ve Bol Pedallı Günler(bu acı olaydan sonrası için ;) )

Kardeşim çok geçmiş olsun 2 hafta öncesine kadar ben de ciddi bir kaza geçirdim ve kaskım yoktu malesef. Kaşım açılmıştı şu an iyiyim hamd olsun. Aynı vurguyu yapman gerçekten hatırlatmak açısından güzel olmuş.

"LÜTFEN "Bana bişey olmaz" diye düşünmeyin. Acilde size müdahale edilmesini istemiyorsanız, sevdiklerinizi üzmek istemiyorsanız lütfen kaskımızı kullanalım!"

Aykut kardeş çok çok geçmiş olsun önce güvenlik bir kez daha ortaya çıktı can güvenliği herşeyden önemli dikkatli olalım hep beraber arkadaşlar. Lütfen kasksız binmeyelim bisikletimize hep beraber 70 - 80 yaşlarımızda bisiklet üstünde görüşmek dileğiyle.

hacı abi çok geçmiş olsun bırak ilk kask seçmeyi kimsenin başına böyle bişey gelmeden kimse kask almayı aklından bile geçirmez

bende eldivenimi aldım,sıra kask'ta.kask çok önemli.

ya kaska o para verilirmi,baksana motor kullananlar bile takmıyo senmi takcan kask!diyen arkadaşlarımın olduğunu bilerek alacağım:D

GeÇmİŞ Olsun KardeŞ Kask Çook Önemlİ

Sloganda Gayet Çekİcİ

Bİsİkletten Önce Kask SeÇİn

Sadece sağlığımız değil insanlarımız normaldede hiç birşeyin değerini kaybetmeden anlayamıyor.Bunun için bilinçli bir şekilde düşünmek gerekli.Geçmiş olsun arkadaşım umarız kimsenin başına böyle birşey birdaha gelmez kaskın önemini sende bizlere birdaha vurgulamış oldun.

herkese çok teşekkür ederim. burak oklar arkadaşımız kazayı sormuş. park halinde olan bir araç beni görmeden yola girdi ve bana çarptı. 18 metre uçtuktan sonra kafa üstü yere çakıldım. biskleti aldığım gün pahalı sayılabilecek bir kask almıştım. marka vermeyeyim reklam olmasın ama zaten iyi kask fiyatından belli olur diye düşünüyorum. iyi ki de öyle yapmışım. bisikletten fedakarlık yapıni kaska para yatırın. bir de moderatörlerden ricam, kask tanıtımının yapıldığı bir konu açmalarıdır. belki yararlı olur. 10 tl ye satılan kask da gördüm. insanlar aldanıp almasınlar. tekrar tekrar herkese teşekkür ederim. kazasız sürüşler herkese.

Bisikletten önce kask daha önemli. Fakat toplum kaska pek alışık olmadğınıdan biraz garip geliyor. Hangimiz markete ekmek almaya giderken kaskı eldiveni takıp ta gidiyor.

Sadece kask değil eldiveninde yeri ayrı. Çünkü herhangi bir düşmede yüzümüzü elimizle koruruz bu nedenle elimizde de bir koruyucu olmalı.

En çok takıldığım konu sabit kadrolu mtb lerle akrobasi yapılması. Arkadaşlar o bisikletler dağda kullanılmak için dizayn edilmiş amaçları farklı olmamalı.

Bu arada kaza yapmak içim illede sizde hata olması şart değil. Trafikte onlarca kötü araba kullanan sürücüler var. Lütfen kendinize ve araçlara da dikkat edin. Yolunuz açık kaskınız kafanızda olsun.

• Beğen
Tepkiler: Okan Bozkurt
@aykut001516

çok geçmiş olsun inşallah birdaha böyle kaza yapmazsın bende kasksız binmem ama çevremdekiler alay ediyor sen şampiyonayamı katılıyon nedir bu kask felan tabi ben gülüp geçiyorom türke birşey olmaz vurdum duymazlıgı (aymazlıgı) bizi bu durumlara getiriyor işte siz bir örneksiniz bir kask hayatınızı kurtardı ben de önceden kask felan bilmezdim bir gün ünüversite hastanesinin önünde kayın babamın kalp amalıyatını beklerken bir ambulan içinde bir çocuk getirdiler biskletden düşmüş beyin dışarıda ogün bugün kask takarım size büyük geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
geçmiş olsun. kaskın kalitesi cidden önemli. piyasada satılan 30-40 liralık kasklar ise ne kadar koruyabilir şaibeli.

o yüzden mümkünse, paraya biraz daha kıyıp da iyi bi şey almakta yarar var.

ama umarım yine de kaskın rol oynayacağı bi kaza içerisinde bulmayız kendimizi :)

Geri