Scudo Sports

Çok aradım bu sefer sanırım buldum Soldier Giant Seek 2... :)

Tepki
18
Çok git geller yaşadım, günlerce forumlarda bilgi topladım, bilgi ve tecrübe sahibi bisiklet dostlarından bilgi edindim sağ olsunlar üşenmeden bana cevap yazdılar hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum...tam buldum dedim hayallerimdeki special elit' aldım ama kadro boyu çok yüksek geldi :( neyse değerli bir kardeşime devrettikten sonra yine arayışlar başladı... Sadece şehir bisikletimi yoksa uzun yol tur ağırlıklı bir seçim mi yapsam biledim, sonrasında donanımlara takılarak süreç uzadı gitti derken hayallerimdeki Giant Seek 2 'yi buldum...

24 vites Alivio arka aktarıcı, 28 jant disk frenli...

http://img6.imageshack.us/img6/884/vz3g.jpg

http://img835.imageshack.us/img835/1535/ijmq.jpg

Scudo
hoş bir bisiklet. benim kısrağın renklerinde:) güle güle kullanın. kazasız ve keyifli pedallar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: murat sengul
@erphan

sağolun hep beraber inş.kazasız belasız pedallıyalım sağlıkla....

Güzel bisiklet güle güle kullanın kazasız belasız bol pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: murat sengul
askeri memur bisikletlerine benzettim rengi çok hoş :) keyifli sürüşler.

:) icimize islemis askerlik aile boyu asker olunca ne yapsin garibim hizmete dahil oldu...:)

Bu bebek şu an odamda, bakışıyoruz. Yakında yollara düşeceğiz, Murat bey'le de tanışmamıza vesile oldu..
Teşekkürler murat bey..

selamlar,
murat bey sağolsun bu güzel bisikleti daha da güzel bir hale getirmiş. ben aslında yol bisikleti alacaktım fakat bu bisikletin güzelliğine vuruldum.
bir kaç sorum olacak; bu bisikleti daha hızlı ve akıcı hale nasıl getirebilirim?

jantlar giant, göbekler shimano fhm475. lastikler maxis detonator.
vites sistemi 9x3, aynakol deore.
dişli sayılarını bilmiyorum, saymaya da üşeniyorum mehmet abi'den belki öğreniriz :)

tavsiyelerinizi bekliyorum. iyi günler herkese..

Rengi güzelmiş maşallah :)

Hayırlı olsun,kazasız belasız..

Renk benim de çok hoşuma gitti. Murat bey ilk mesajda 24 vites demiş ama herhalde 27'ye yükseltmiş :)

selamlar, evet bisiklet şu an 27 vites ve donanımı epey iyileştilirmiş. beğenileriniz için çok teşekkürler.

Hocam kaça aldınız ben de bu tür bir bisiklet arıyorum ve sıfır mı aldınız....

@mehmet aşkın
merhaba,
ben bisikleti -bu başlığı açan- mehmet bey'den ikinci el 1500 tl'ye aldım. sıfırı şu sıralar sanırım indirimde, kaçkar bisiklette 799 usd.
kesinlikle tavsiye ederim, inanılmaz estetik ve kaliteli bir bisiklet. binmeye doyamıyorum resmen.

kaçkarda yalnız s kadro boyu kalmış geçenlerde baktım ama kısmet olmadı :) gerçekten boya yapısı muhteşem çizilmeyen boya kullanılmış diğer özelliklerini anlatmama gerek yok mükemmel... emsalleri arasında başı çeker. Tekrar hayırlı olsun Volkan kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: muzaffer KOCABAŞ
Alman tankı gibi mubarek :) Güle güle kullanın :)

Hayırlı olsun daha önce görmüstüm cok hosuma gitmisti , Kazasız sürüsler :)

Geri