Scudo Sports

Çok amaçlı bisiklet

Scudo
İStanbul'da şehiriçinde ebeveynlerin bunu sürmesi imkansız, anca büyük park ve düz mesire alanlarında olur. Onun için de bunu arabaya atmak lazım, bu da her arabaya sığmaz. Bence sebepler bunlar.

Adaşım düşüncelerime tercüman olmuş , tesekkur ederim :)

Üretiminizden ve cesaretinizden dolayı tebrik ederim, konusunu görmüştüm. Bildğiniz gibi ya düz bir şehir olacak ya da yaz sezonu hareketli bir yer.

Nerde kullanılır bilmem de yazın hatta üzerine bir yağmurluk koyarak kışın bile çocukları okula götürmeye okuldan almaya çok yarar.

Direksiyon nasıl çalışıyor. Hatta sepet arkaya konulsa işçilik dahada azalır römork gibi

sepetin yagmurlugu var takmadım.cocuklar önde olursa cocukları görebilirsin.arkada olursa göremezsin.böylece cocuklar için daha uygun olur.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
Hocam tc kimlik vs kimlik bilgilerinizi kapatmanızı tavsiye ederim, sonuçta herkese açık bir sayfada paylaşılmış.

teşekkürler

Fotoğraf1446.jpg 2 (1).jpg 10421630_10207178142027630_5141030036085828562_n.jpg eymen2.jpg

çok ilginç ve güzel bir tasarım ilk kez görüyorum bu tarz bir bisiklet :) sizin eseriniz mi ??
Oyumu Konya'ya verdim bir arkadaş bahsetmişti, çok düzmüş yollar hiç yokuş yokmuş, gidip görmek nasip olmadı hala.

zonguldak kilimli

Güzel olmuş

Bisiklet sürmeyi bilmeyen sevgiliyi gezdirmek için harika bir bisiklet olmuş. Elinize sağlık. Emeğe saygı....

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
baska kadro uretimleriniz var mi ? yada ozel siparis uzerine celik kadro uretimi gibi .

sadece sepetli bisikletleri üretiyorum.büyük boy,küçük boy.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri