Scudo Sports

Çocuklar için bisiklet tavsiyeleri

Herkese merhaba 4 yaşındaki kizim icin bisiklet arayisindayim uyduruk birşey olsun istemiyorum ancak 3 yıl sonra değiştirmek gerekir herhalde bu yuzden cok pahali birsey almaya gerek var mi karar veremedim 2. Ellere de bakacagim önerebileceğiniz marka var mı acaba bianchi decathlon kron hydra salcano aklımda olanlar
Ben oğluma o yaşlarda 16jant kron xc50 almıştım çok memnun kalmıştık, hatta bisikleti bakıma götürdüğüm bir bisikletçi bu kant ölçüsünde alabileceğimiz en iyi bisikleti almışsınız demişti. Kızçeniz içinde uygun olan rengi de vardı galiba siyah kırmızı bir renkti, biz hanımla o rengini alalım çocuk büyüdükten sonra kızımız da kullanır diye düşünmüştük ama bisikletçi arkadaş abi vallahi 15 dk önce gökhan gönüle sattık onu teslim edilmeyi bekliyor demişti :)

Scudo
Herkese merhaba 4 yaşındaki kizim icin bisiklet arayisindayim uyduruk birşey olsun istemiyorum ancak 3 yıl sonra değiştirmek gerekir herhalde bu yuzden cok pahali birsey almaya gerek var mi karar veremedim 2. Ellere de bakacagim önerebileceğiniz marka var mı acaba bianchi decathlon kron hydra salcano aklımda olanlar
Dostum ucuz bir şey al. Freni sağlam, bakımı iyi yan tekerleri olan 2 .el 12 jant bir bisiklet al. Sıfırları bile çok para değil.
6 yaş deyince alıştırma yapıp yan tekeri olmayan 16 jant iş görür 2. El bir bisiklet al.
20 janta kadar çok önemli değil düzgün çalışsın yeter.
Çocuk büyüyünce devam ediyorsa 24 jant başlangıç seviyesi veya orta ayar bir bisiklete para verirken acıma.
Onun dışında sıfır olmuş 2 el olmuş önemli değil. En hesaplısını al. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Odmr
Bende 6 yaşındaki kızım için 20 jant almayı düşünüyorum almışken 6/7 vitesli olanları almak daha iyi gibi geliyor.

hocam benim kız 6 yaşına girecek, 4 yaşında küçük bi bisiklet almıştık sanırım markası daafu mu ne şu an yeni yan küçük destek tekerlerini söktüm tam da boyuna göre çok güzel sürüyor. böyle bir marka almanıza bence gerek yok. sağlam olsun yeter.

Merhaba ben çocuk ve bisiklet ile ilgili video çektim izlerseniz ve abone olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
2 - 6 yaş arası için denge bisikleti olarak puky markasını öneririm

• Beğen
Tepkiler: rf yılmaz
Selamlar, arkadaşımın çocukları için 2 adet 20 jant dağ bisikleti tarzında alım yapacağız. Bütçe olarak bisiklet başına 1.000 TL. gibi bir rakam düşünüyor. Bu bütçeye sadık kalarak marka ve model tavsiyeleriniz neler olur acaba ?

Tecrübe edenler ve tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum...

Selamlar, arkadaşımın çocukları için 2 adet 20 jant dağ bisikleti tarzında alım yapacağız. Bütçe olarak bisiklet başına 1.000 TL. gibi bir rakam düşünüyor. Bu bütçeye sadık kalarak marka ve model tavsiyeleriniz neler olur acaba ?

(link) bu fiyat bandında en mantıklı seçenek bunlar gözüküyor.

Ben cocuklarim icin su 2 modeli kullandım gecmiş yillarda. Sırayla kullandilar ve 24 olan halen kullanımda. Dayanıklı, sorun cikarmayan modeller. Ama fiyatlar ucmaya baslamiş. Çocuklar genelde cok hırpalamadan butyudukleri icin 2. el bakabilirsiniz.
Ama 2. elde elcik degissin, lastik yenilensin, vites ayarlansin, elimden gelmez tamirciye gitsin oradan olsun derseniz bisiklet basina minimum 200 TL den baslayan + masraf cikabilir. Ona gore dusunup degerlendirmek lazim.

20 inch teker
(link) (sepeti sabitlemek zor. kazaya sebep olmasin diye söktüm ilk haftada. suluk yeri yok. camurluk okula gidip gelirken 10 numara işe yariyor)

20 inch teker
(link) (ben aldıgımda bu model yoktu. camurluk ve sepet olmadigi icin sanırım 300 TL daha ucuz)

24 inch teker
(link) (bu bisiklet 3 yil kullanıldı, şimdi kucuk kardese gecti ve 1 yıldır o kullanıyor)
Kucuk kardes camurluk sevdigi ve okul yolunda costugu icin 24 inch bisikleti verirken ek masraf yapip su camurlugu aldim. Gayet memnun gecirdi kış dönemini (link) )

Bu modellerde sorun yasamadigim icin tavsiye edebilirim.

Cevaplar için çok teşekkür ederim. İkinci ele yönelmez, bahsedilen modelleri göstereceğim kendisine. Başka alternatifler varsa onlara da bakacağız.

Haşim İşcan'a bakalım dedi kendisi ama farklı yerlerden de fiyat alacağım. Bildiğim kadarıyla alternatifler çoğaldı ve en uygun yer orası değil ?

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Eğer boy kurtarırsa benim tavsiyem çocuklar için katlanır bisikletten yana olur. Boy büyüdükçe bisiklet değiştirmek zorunda kalmadan sele ayarı ile bisiklet kullanılır hatta yetişkinler de kullanır.

Bugün aklımdan sizin bahsettiğiniz alternatif geçti. " Eğer bütçe içinde kalsaydı katlanır bisiklet tavsiye eder miydiniz ? " diye soracaktım :)

Bütçesinin dışında kalır, şu an o kadar çıkmak istemez diye düşünüyorum. Ama en mantıksal olanı katlanır diye düşünüyorum bende...

Merhaba arkadaşlar. Bende sizlerden erkek çocuğum için bisiklet önerisi almak istiyorum. İki oğlum var, büyük olana ''2019 Model Kron XC100 24 Jant V-Fren Cocuk Bisikleti - Siyah - Kirmizi - Mavi - Beyaz - 14 Inch Ka'' modeli bisiklet almıştım 2 yıl önce. Şimdi kardeşi de aynı yaşa geldi ( 2012 Ekim doğumlu 132 cm boyu) ve abisinin bisikletini sürebiliyor. Ona da 24 jant bir bisiklet almak istiyorum. Bütçem 3000 TL ye çıkabilir. Kron iyi bir marka ama bana çok ağır ve hantal geldi. Küçük bir çocuk için uğraşması biraz zor, bu nedenle şimdi daha hafif bir bisiklet almak istiyorum. Bu bütçelerde önerebileceğiniz bir marka olur mu?

Merhaba arkadaşlar. Bende sizlerden erkek çocuğum için bisiklet önerisi almak istiyorum. İki oğlum var, büyük olana ''2019 Model Kron XC100 24 Jant V-Fren Cocuk Bisikleti - Siyah - Kirmizi - Mavi - Beyaz - 14 Inch Ka'' modeli bisiklet almıştım 2 yıl önce. Şimdi kardeşi de aynı yaşa geldi ( 2012 Ekim doğumlu 132 cm boyu) ve abisinin bisikletini sürebiliyor. Ona da 24 jant bir bisiklet almak istiyorum. Bütçem 3000 TL ye çıkabilir. Kron iyi bir marka ama bana çok ağır ve hantal geldi. Küçük bir çocuk için uğraşması biraz zor, bu nedenle şimdi daha hafif bir bisiklet almak istiyorum. Bu bütçelerde önerebileceğiniz bir marka olur mu?

Selamlar .

İşiniz biraz zor. Nedeni ise bu jant boyunda ki çoğu bisikletlerin genelde işe yaramaz amortisörlerle gelmesi ve haliyle ağırlığı arttırması.

Bir diğer zorluğu da çoğunun kadrosunun çelik ( hi -ten ) 'ten üretilmesi ve haliyle yine ağırlığı arttırması.

Hafif olması için alüminyum bir kadro ve sabit maşalı bir model seçmeniz gerekecek .

0 modellerde pek yaygın bulunan bir kombinasyon olmadığı için biraz ikinci el ilanlarında boğuşacaksınız .

Alüminyum kadrolu , amortisörlü bir bisiklet alıp işinin ehli bir bisikletçide buna sabit maşa taktırmakta masraflı olsa da bir seçenek.

Tercihen bunu satın aldığınız yerde yaptırıp eski maşa sizde kalsın derseniz masrafınız bir nebze azalır.

Selamlar .

İşiniz biraz zor. Nedeni ise bu jant boyunda ki çoğu bisikletlerin genelde işe yaramaz amortisörlerle gelmesi ve haliyle ağırlığı arttırması.

Bir diğer zorluğu da çoğunun kadrosunun çelik ( hi -ten ) 'ten üretilmesi ve haliyle yine ağırlığı arttırması.

Hafif olması için alüminyum bir kadro ve sabit maşalı bir model seçmeniz gerekecek .

0 modellerde pek yaygın bulunan bir kombinasyon olmadığı için biraz ikinci el ilanlarında boğuşacaksınız .

Alüminyum kadrolu , amortisörlü bir bisiklet alıp işinin ehli bir bisikletçide buna sabit maşa taktırmakta masraflı olsa da bir seçenek.

Tercihen bunu satın aldığınız yerde yaptırıp eski maşa sizde kalsın derseniz masrafınız bir nebze azalır.
Cevap için çok teşekkür ederim. Bu durumda büyük olanın da binebileceği 26 veya 28 jant bir bisiklet bakacağım. Bu modellerde bir öneriniz olur mu?

Cevap için çok teşekkür ederim. Bu durumda büyük olanın da binebileceği 26 veya 28 jant bir bisiklet bakacağım. Bu modellerde bir öneriniz olur mu?

Rica ederim . Alüminyum kadro , v -fren , sabit maşa bir çok seçenek bulabilirsiniz 26 ve 28 jantta.

Bütçenize uygun modelleri seçin. İçlerinden en iyi f/p ürününü bulmada yardımcı olmaya çalışayım.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Herkese merhaba,
13 yaşındaki oğlum için bisiklet tavsiyesi almak isterim, mevcutta 24 inch çift amortisörlü bianchi kullanıyor ancak artık 26 inch hatta 27,5 inch istiyor ama bence 26 ideal görünüyor, ikinci el cannondale düşündüm ama tavsiyelerinizi duymak isterim. Kendisi rockrider 26 inch bisiklet istiyor decatlondan ..
Teşekkürler

Herkese merhaba,
13 yaşındaki oğlum için bisiklet tavsiyesi almak isterim, mevcutta 24 inch çift amortisörlü bianchi kullanıyor ancak artık 26 inch hatta 27,5 inch istiyor ama bence 26 ideal görünüyor, ikinci el cannondale düşündüm ama tavsiyelerinizi duymak isterim. Kendisi rockrider 26 inch bisiklet istiyor decatlondan ..
Teşekkürler
Bütçeniz nedir
Jant boyunun sıkıntı olacağını düşünmüyorum daha çok boy ile alakalı

Bütçe 2000-3000tl

Geri