Scudo Sports

Çocuklar için bisiklet tavsiyeleri

Pazartesi günü 2017 model kron xc100 bisiklet alacağım. (2.el) - 24 jant. Oğlum 10 yaşında.
600 TL ye anlaştık. Fiyat nasıldır?
Fotoğraflarda çok temiz görünüyor, insallah gerçekten öyledir.

Fiyat uygun aslında ama oğlunuzun boyuna bağlı olarak belki küçük kadrolu 26 jant bisikletlere de bakabilirsiniz.

Kron, görsel tasarımda çok başarılı bir firma ama özellikle XC'ler mekanik anlamda çok sorunlu. Forumda çok örneği var.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Araştırmalarım sonucu kron markasının fiyatına göre gayet kaliteli olduğunu gördüm. Olumsuz örnekleri paylaşabilirseniz incelemek isterim.

Araştırmalarım sonucu kron markasının fiyatına göre gayet kaliteli olduğunu gördüm. Olumsuz örnekleri paylaşabilirseniz incelemek isterim.
Hocam 9 yaşındaki oğluma sıfır xc 100 24 jant 960 a aldım 3 ay oldu. Güzel bir bisiklet tasarım olarakta zarif duruyor. Sıkıntı gidon ince ve maşa ilerde sorun çıkarır gibi geldi.

Şu an çocuk rahat kullanabiliyor. 4 yıl sonra yenilerim. Çünkü yetersiz gelecek.
Görsellere göz attım temiz duruyor ve disk fren alın derim. :harika:

Hocam 9 yaşındaki oğluma sıfır xc 100 24 jant 960 a aldım 3 ay oldu. Güzel bir bisiklet tasarım olarakta zarif duruyor. Sıkıntı gidon ince ve maşa ilerde sorun çıkarır gibi geldi.

Şu an çocuk rahat kullanabiliyor. 4 yıl sonra yenilerim. Çünkü yetersiz gelecek.
Görsellere göz attım temiz duruyor ve disk fren alın derim. :harika:

Dönüş icin tesekkurler. Disk fren zaten fotoğraflarda görünüyor sanırım.
bu arada çok iyi fiyata almışsınız.
Bu vitesli bisiklet icin başlangıç olacak oğlum icin. İleride ilgi ve sevgisine bağlı olarak daha iyisini araştırıp alırız. Başlangıç icin fena degil sanırım.

• Beğen
Dönüş icin tesekkurler. Disk fren zaten fotoğraflarda görünüyor sanırım.
bu arada çok iyi fiyata almışsınız.
Bu vitesli bisiklet icin başlangıç olacak oğlum icin. İleride ilgi ve sevgisine bağlı olarak daha iyisini araştırıp alırız. Başlangıç icin fena degil sanırım.
Ben V fren aldım, senin alacağın daha güzel duruyor. Fiyatıda güzel yavrucağa hayırlı uğurlu olsun. :harika: Rica ederim yardımım dokundu ise ne mutlu bana.:)

bir tavsiye de ben alırım. küçük kızım caz yaptı ablamın bisikleti (24 inc bianchi ) benim olsun diye şimdi ablasına bir bisiklet alma arifesindeyim . yaşı 12 boy 1,50 cm . şimdi sorum şu : yol bisikleti mi alayım yoksa şehir bisikleti mi? kafamdan trek fx 7,2 geçiyor sizler ne dersiniz? yol bisikleti diyenler marka model belirtirse iş daha kolay olur. şimdiden teşekkürler.
bu da görseli
1588598814169.png

• Beğen
Arkadaşlar bahsettiğim kron xc100 bisikleti bugün aldım. Gerçekten çok yakışıklı bir bisiklet. Yarın bisikletçiye bakıma götüreyim diyorum. Vites geçişleri çok stabil gelmedi bana. Degistiriciden çevirmeme rağmen, çit çit çit edip zorlanıyor. Frenler güzel.
Aliexpresten alabileceğim güzel ekipmanlar neler olabilir?

• Beğen
@Ronin45 hocam 12 yaşındaki çocuğun boyu bedeni yerindeyse iyi bir şehir bisikleti al derim. Nasıl olsa geride bir kızın daha var. 1.50 ilk etapta zorlanır 28 jantta. Lady sistem alırsanız daha rahat sürüş yapar çocuk.

Ben oğlumla virüs yasağı gelinceye kadar kış dahil günde 10-12 km den az olmamak kaydıyla sistemli sürüş yaptım. Oğlum 9 yaşında 140 boylarında, ilk bir hafta evin içinde denge ,dur kalk çalışması sonra sahaya indim. 20 janttan 24 jantta geçişte ilk etapta zorlandı sonra alıştı tabi.

Trek fx 7,2 güzel bir bisiklet , kısa alıştırma turlarıyla illaki sürer, ama gözü korkarsa ilerisi için sorun olabilir. Çocuk bir test etsin almadan önce kendi kararıyla alın derim. Yol bisikleti için erken diye düşünüyorum. Tabi bu işe kızınızında fikrini alıp karar verebilrsiniz. Allah cümlemizin çocuklarını bağışlasın ve yavrularımıza spor ve sağlık dolu günler nasip etsin. :harika:

@saredsa hayırlı uğurlu olsun.:)

6 yaşındaki kızım için bisiklet almak istiyorum.2 teker sürebiliyor ne tavsiye edersiniz.Sanırım 20 jant bir bisiklet almalıyız şimdiki bisikletimiz 14 inç Btwin marka.

Merhaba arkadaşlar 7 yaşındaki oğlum ve kendim için bisiklet almak istiyoruz bütçemiz bisiklet başı 800 TL ile 1100 TL arası tavsiye verir misiniz? Biz ilk etapta salcano hector baktık ama bazı sitelerdeki vitesle ilgili yorumlar iyi değildi. Bisiklet seçimimiz için yardımcı olursanız çok sevinirim.

@fensinn @Zekikaplan Arkadaşlar olduğunuz il yada ilçede olan bisikletçilerden ikinci el , yada sitelerden ikinci el test ederek ya 16 yada 20 jant alın. Lütfen yanlış anlamayın. 24 jant bisiklet için öneri isteyin. Çocuklarımız büyüyorlar. 10 yaşına gelince 24 jant ve 14-15 yaşına kadar kullanabileceği güzel bir bisiklete 800-1500 arası fiyat verin derim. Ben 9 yaşındaki oğluma kron xc 100 24 jantı 950 ye sıfır aldım ocak ayında anca sürebiliyor.
Daha küçük yaştaki çocuğa 800 lira çok, çünkü 2 yıl sürecek. Gelişim süreçlerinide düşünerek alın derim.
Bende 4 bisiklet var.
6 yaşındaki oğlum 16. 9 yaşındaki oğlum 24 jant. Ve 20 jant boşta şimdi. Seneye 6 yaşındaki oğlum sürecek yada bir sonraki seneye.
16 jant ve 20 jant yerel bisikletçiden 300 liraya 2. El almıştım. Param çöpte olmadı , çocuklar bisikletsizde kalmadı. Takdir sizin.
@Zekikaplan hocam kendiniz için nasıl, ve ne cins bir bisiklet istiyorsunuz ona göre yardımcı olalım.

• Beğen
Tepkiler: MertV ve fensinn
@fensinn @Zekikaplan Arkadaşlar olduğunuz il yada ilçede olan bisikletçilerden ikinci el , yada sitelerden ikinci el test ederek ya 16 yada 20 jant alın. Lütfen yanlış anlamayın. 24 jant bisiklet için öneri isteyin. Çocuklarımız büyüyorlar. 10 yaşına gelince 24 jant ve 14-15 yaşına kadar kullanabileceği güzel bir bisiklete 800-1500 arası fiyat verin derim. Ben 9 yaşındaki oğluma kron xc 100 24 jantı 950 ye sıfır aldım ocak ayında anca sürebiliyor.
Daha küçük yaştaki çocuğa 800 lira çok, çünkü 2 yıl sürecek. Gelişim süreçlerinide düşünerek alın derim.
Bende 4 bisiklet var.
6 yaşındaki oğlum 16. 9 yaşındaki oğlum 24 jant. Ve 20 jant boşta şimdi. Seneye 6 yaşındaki oğlum sürecek yada bir sonraki seneye.
16 jant ve 20 jant yerel bisikletçiden 300 liraya 2. El almıştım. Param çöpte olmadı , çocuklar bisikletsizde kalmadı. Takdir sizin.
@Zekikaplan hocam kendiniz için nasıl, ve ne cins bir bisiklet istiyorsunuz ona göre yardımcı olalım.
oğlum 7 yaşında ama boyu var 16" bisiklette bacakları gidon a değiyor 24" sürebilir mi diye düşünüyorum açıkcası kendim içinde aradığım bir özellik yok . Amacım çocuğumla birlikte bisiklet sürebilmek. Bir arkadaşım kron xc150 tavsiye etti çocuk için. dediğim gibi bende ilk etapta salcano hector bakmıştım aynı modelden bana göre olanı da var çocuğa göre olanı da ama yorumlarda viteslerden çok şikayetçi olanlar vardı.

@Zekikaplan anladığım kadarıyla dağ bisikleti bakıyorsun. Çocuk için xc 150 abartı olur, sen alabilirsin yanlız maşa ve gidon sorun çıkartır. Oğluma aldığım bisikletin maşası eh işte gidon hoşuma gitmedi, sağlam abanılsa elde kalır tarz. Salcano hector yormaya adam arayan cinsten.

Eğer peşin alma imkanın varsa 2. El sedona dağ bisikletleri, salcano astro ve ng 350 dağ bisikletleri, mossoları ve carraroları bilmiyorum sedona 2. Ele ve salcanonun yazdığım modellerini öneririm. 750-1250 iyi bisikletler bulabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
@Zekikaplan anladığım kadarıyla dağ bisikleti bakıyorsun. Çocuk için xc 150 abartı olur, sen alabilirsin yanlız maşa ve gidon sorun çıkartır. Oğluma aldığım bisikletin maşası eh işte gidon hoşuma gitmedi, sağlam abanılsa elde kalır tarz. Salcano hector yormaya adam arayan cinsten.

Eğer peşin alma imkanın varsa 2. El sedona dağ bisikletleri, salcano astro ve ng 350 dağ bisikletleri, mossoları ve carraroları bilmiyorum sedona 2. Ele ve salcanonun yazdığım modellerini öneririm. 750-1250 iyi bisikletler bulabilirsin.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim peşin alacağım bir bakalım ne çıkacak karşımıza

• Beğen
@Zekikaplan hocam peşin alacaksanız çok hesaplı bir dünya bisiklet var :harika:

@Zekikaplan Ben 9 yaşındaki oğluma Kron xc150 aldım. güzel bir indirimle 1000 TL ye geldi. Bu sene bu pandemi olaylarından dolayı pek fırsat bulamadık ama seneye hem boyu tam olur hemde iyice alışır bol bol gezeriz sahilde.

• Beğen
Tepkiler: CNC
@Zekikaplan hocam peşin alacaksanız çok hesaplı bir dünya bisiklet var :harika:
biraz letgo da gezindim ama bakımlı temiz denk gelemedim bir türlü :(
@Zekikaplan Ben 9 yaşındaki oğluma Kron xc150 aldım. güzel bir indirimle 1000 TL ye geldi. Bu sene bu pandemi olaylarından dolayı pek fırsat bulamadık ama seneye hem boyu tam olur hemde iyice alışır bol bol gezeriz sahilde.
İnşallah bizde eli yüzü düzgün birşey buluruz

• Beğen
@Zekikaplan sahibindene bak, yerel bisikletçilere bak illaki denk gelir peşin para görmeye dursunlar.

6 yaşındaki kızım için bisiklet almak istiyorum.2 teker sürebiliyor ne tavsiye edersiniz.Sanırım 20 jant bir bisiklet almalıyız şimdiki bisikletimiz 14 inç Btwin marka.
14 inc bisikleti satıyo musunuz peki @fensinn

Son düzenleme:
Geri