trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.583
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@z_g_h hocam 24 jant çocuklar için 10000 lirayada alirsın olmadı toplama altın kaplama 100000 liraya da mal olur , fiyat olayına yada çok özellik olayına o kadar çok takılmamak lazım , bende 4 -5 aydır bakıyorum 24 jant ,oğlum 9 yaşına henüz girdi ,kerata da boy bos var maşallah , çok iyide bir sürücü adayı 20 jant bisikletle bana kafa tutuyor yarışacağız diye . Olay çocuğa zorlanmadan kullanabileceği bedenine uygun kadrolu iş görür bir bisiklet almak , zaten 3-4 yıl sonra 24 jant kesmez benim bisikleti alıp kaçar eminim. Dilediğin bisikleti almak senin ve çocuğunun hakkı hocam sadece olan kampanyaları söyledim ben vesselam.
5 yaş bir çocuğa 16" bisiklet yeterlidir ancak sonra yeni bisiklet alamam diyorsanız 20" daha iyidir. Şahsen 10 yaşına kadar 16" bir bisiklet kullanmıştım 😅. Ufak geliyordu ama sürüyordum. Bu konuda çocuğun boyu asıl etkendir.Merhaba, sizlerden bilgi almak istiyorum. Çocuk bisikletleri agir metalden yapildigindan hem ucuz hem de cocugun kilosuna göre oldukca agir oluyor. Geotech androidx almayi dusunuyorum. Kalitesi konusunda Bilginiz var midir? Bir de 5 yaşında olacak haziran ayinda. 16 inch görsellerde gözüme küçük görünüyor ama alsam idealdir dimi yaşına göre,
Çocuk hiç kullanmadıysa 16 jantta şaşma 5 yaş çocuğuna, boş yerede para verme 100. 150 lira verince bisikletçilerde 2. el bir dünya var. Paran bile olsa gerek yok sıfıra. 7. 8 yaş deyince 20 jant 2el. oda ucuz. 10 yaşa gelince 24 jant iyi bir bisiklet alki sporun tadına varsın 13. 15 yaşına kadar .15 yaşından sonra bırak kararı çocuğa bütçenize göre ideal bisikletini kendi seçsin.Merhaba, sizlerden bilgi almak istiyorum. Çocuk bisikletleri agir metalden yapildigindan hem ucuz hem de cocugun kilosuna göre oldukca agir oluyor. Geotech androidx almayi dusunuyorum. Kalitesi konusunda Bilginiz var midir? Bir de 5 yaşında olacak haziran ayinda. 16 inch görsellerde gözüme küçük görünüyor ama alsam idealdir dimi yaşına göre,