Scudo Sports

Çocuk istismarcısı sapıklara idam gelsin

Hakkında kesinleşmiş suçu sabit şahıs

• Toplam katılım
    127
@Ozan k.
Satanizm-paganizm-şintoizm-spuritualizm-budizm -luciferianizm hepsi aynı kapıya çıkan şeyler

Abuk subuk yok enerji akışı ,"bilmem nerenizdeki enerji topunu yuvarlayip kulagimiza sokuyoruz" tarzi bşeyler diyorsa birileri onların ağzına çift amortisör lu beldesanla vurun

Scudo
Şunu biliyorumki artık sapıklık 50 60 haneli yerlerde bile çok ciddi anlamda artış gösterdi... Belki hep vardı, hatta çok önceden de vardı teknoloji zayıftı haberimiz olmuyordu yada teknoloji yükseldikçe sapıklık artış gösterdi.... Sanırım 7 8 sene evvel çalıştığım kuruma gelen bir hanımefendinin çocuğunun başını okşadığımda yanlış anlamayın ama çocuğuma dokunmayın benzeri(kibar bir dille)bir cümle kurmuş ve çok zoruma gitmişti.. Şimdi çok ama çok iyi anlıyorum .. Oysa şimdi dışarıda herhangi bir çocuğun değil başını okşamaya çocuk ile gözgöze temastan dahi korkar hale geldim...esas merak ettiğim biz neden böyle oldukkkk ..... .

Aile yapısının düzenlenmesi şart. Ebeveynler oğullarına "göster amcana kukunu" dedikçe bu çocuklar hayatlarının geri kalanında beyinleriyle değil penisleriyle var olduklarını sanıyorlar ve beyin yerine uygunsuz biçimde penis çalıştırmayı tercih ediyorlar ve ortaya malum iğrenç durumlar çıkıyor. Aile yapımızdaki bir diğer sorun cinsel eğitim vermek yerine "leylekler getirdi" diye geçiştirmek. Bu durum internette uygulanan sansürle birleşince cinsellik bir tabu halini alıyor ve insan psikolojisinde yasak olan bir şey hakkında duyulan merak duygusu sonucunda ortaya yatıştırılamayan deli gibi cinsellik arzusu çıkıyor. Bu durum da eğitimsizlikle birleşince ortaya tr'den iğrenç manzaralar çıkıyor. Şu 3 husus çok önemli:

- Erkek çocuklara penisiyle değil beyniyle var olduğu öğretilmeli.
- Eğitim şart
- Basın hürdür, sansürlenemez.

(link)

"Ve tabii bir de idam çığlıkları var. Kimyasal hadım gibi idam cezası talepleri da çocuk istismarı suçunun siyaseten istismarı ve bu yönüyle çocuk istismarı yöntemi. Politik çıkarlar için ölü sevicilikten başka bir şey olmayan idam cezası talepleri ve iktidar tarafından bu taleplerin körüklenmesi suçla mücadele değil. Çünkü idam, hukuki bir ceza değil. Siyasi bir karar idam. Zira cezai yaptırımı yok. Sadece geride kalanlara gözdağı vereceği umulan politik bir eylem. İdam, güya potansiyel suçluların gözünü korkutmak için kamuya öldürme yetkisi vermekten ibaret. Güya gözünü korkutmak, diyorum; çünkü binlerce yıllık insanlık tarihinde ölüm cezasının, asılarak idama gelinceye kadar onlarca farklı infaz yöntemi geliştirilmişken, ölüm cezasıyla sonuçlanan suçların işlenmesi hiçbir zaman engellenememişti. Suçlunun, o suçu işlemekten vazgeçirilmesine dayalı cezai yaptırım. İdam hükmü tam bu nedenle, geri dönüşü olmadığından yaptırım cezası değil."

Kisasa kisas yaptiracan, ama resmi degil, hapisanede, bilecek basina gelecegini ve hic bir zaman rahat uyumayacak.
Yapanlar ceza almayacak.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Söyleyeceklerim yaşım gereği siyah beyazlı dönemlerde çocukluk yaşamış biri olarak Biraz belki hayalperestçilik biraz fantastik ama hep filmlerdemi göreceğiz bu Şeref yoksunu kişilerin bir Kadir İnanır bir Cüneyt Arkın gibi kült filmlerin olmazsa olmazları tarafından cezalandırılacaklarını..
idam, hadım, gaz odası, işkence, ömür boyu bir dilim ekmek ve su ile delirecek şekilde gün yözü görmeyecek şekilde beni öldürün diye yalvartacak bir koğuş, kısasa kısas şu bu herneyse daha kaç çocuk ölüm yaşanacakki bir caydırıcı yasa çıksın . . ALLAH KİMSEYİ EVLAD ACISI İLE SINAMASIN ..

@bilalfidanboy
Çok basit..Bu ülkeyi bir kişi yönetiyor ve ''ben çobanım'' diyor..Çoban nereye giderse,sürü de oraya gider..
''Kadın mı kız mı bilemem'' veya ''kadın erkek eşit değildir'' sözleri kime ait?!

@bilalfidanboy

Çok üzücü bir olay. O.... çocuğu birde taşlarla kapatmış. Bir milletvekili yada bir diplomatın çocuklarının başına böyle bir olay gelmediği sürece hiçbir kanun çıkarmazlar.

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@RedFoX
Bu çocuğu öldüren kişi,sanırım hapisten firar etmiş veya izinli çıkmış ve geri dönmemiş..Geçmişte de benzer suç veya suçlar işlemiş..
Yakında da af çıkacak galiba..Artık gerisini siz düşünün..!

Benimde umudum yok ,içerde gebertmedikleri sürece o serefsize birşey olmaz..hatta tek hücreli koğuşta birşey olmasin diyerek onu diğer mahkumlardan ayrı tutarlar.. eskidendi bu mahlukatların içerde gebertilip intihar ettiklerini duymalar..eskidendi ama çocuk yaşta da olsa hafızamıza yerleşen intihar süsü verilip gebertildikleri....keşke herşey eskisi gibi olsa....ama asla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak....zaman artık öyle kötü olmuş ki anne babanın çocuğuna laf geçirememe zamanımı dersin,uyuşturucunun esiri yada telefonsuz bir an ruhsal sıkıntıya giren asosyal gençlik mi dersin,anne babasını döven öldüren yada öz evladını öldüresiye döven bir aile yapısımı dersin.ne denirse densin gidişata bakılırsa her geçen gün dünü aratıyor ve aratacak..
rahmetli Kemal Sunal bir filmin finalinde ne demişti sen söyle hakim beg suç kimdeee

@bilalfidanboy
Devletin görevi birilerini gebertmek değildir..Devletin görevi,kendisini ayakta tutan toplumun huzur içinde yaşamasını sağlamaktır..Devletin görevi,suçu minimuma indirmektir..Devlet birilerini gebertmekle suçu önleyemez..Bu eskidendi..4000 sene önce böyleydi ama bugün çok farklı bir haldeyiz..Bugün insanlara 4000 sene önceki gibi davranmak doğru mu?4000 sene boyunca hiç mi değişmedik biz?Birini öldüreni öldüreceksek,o öldüren kişiden ne farkımız kalır?Hadi,bizim öldürdüğümüz kişilerin yakınları da ''bizde kısas istiyoruz'' derlerse,ne olacak?Sonsuza kadar bu kan davası sürecek mi?

''Niye biz böyleyiz?'' sorunuza tekrar dönecek olursam..
Adalet çok önemli..Nasıl olacak bu?
Bugün mesela sayıştay,devleti yönetenleri denetleyebiliyor mu?Hayır..Çobanın nereye gittiği belli değil yani..Kimse çobana ''bizi nereye götürüyorsun?'' diye soru bile soramıyor..Ülkenin durumu bu halde..Sizin gibi idamı savunanlar,''ya oradan iki koyun kes'' diyorsunuz..Tamam da koyun bitmiyor ki..Sen iki tane kessen bile,ertesi gün 20 tane kuzu çıkıyor ortaya..
Anlatabildim mi?

İdamla bir yere varamazsınız..Ülkede herkese eşit şartlarda adalet sağlayacaksınız..Bu da yapılamayacağına göre,boşuna kendimizi yoruyoruz..

İdama karşıyım..Bu konuda biraz düşünmek isteyenlere,şu filmi tavsiye ederim;
(link)

@pelotonist
Kişisel sorularla,bu konuda benim fikrimi değiştiremezsiniz..:)

@pelotonist
:booo:
Herkes adına bir şey demedim..Benim evli olup olmamam sizi niye ilgilendiriyor ve niye size cevap vermek zorundayım?
''Benim eşim ve çocuğum var'' mı demek istiyorsunuz?

@mariokaldato
Abi paganism dediğin şeyin anlattığın şeyle alakası yok. Nefret suçu olmasın, ben paganım. Kendi çapında.

@pelotonist
Evliyim,6 çocuğum var..Buyrun,cevapladım..İçiniz rahat etti mi:D

Geri