Scudo Sports

Çocuğunuzun Team Sky mekanikeri olmasını ister miydiniz?

Çocuğunuzun Team Sky mekanikeri olmasını ister miydiniz?

• Yes

• No

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.945
Bisiklet
Cervélo
o_O

"Çocuğunuzun bisiklet tamircisi olmasını ister miydiniz" sorusunun daha gelişmiş hali! Beraberinde: Her bisiklet tamircisi, sadece bisiklet tamircisi midir sorusunu akıllara getiren sorudur. Peki ya bu bisiklet tamircisi profesyonel düzeyde olsa?

Kafamda deli sorular :cool: Anket bile var :eek:

maxresdefault.jpg

Scudo
''Marjinal kazanım'' meraklısı bir takıma mı? o_OAdamı yorar bu Team Sky.Sinekten yağ çıkarttırırlar mazallah.:krktm:Kalsın.:tskler:

TeamSky'a mekaniker olmak bi yana, mekaniker olmayı kendi adıma isterdim. Gerçi nasıl olunur bilmiyorum ama..:)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@hamlet2006
Öyle valla. C.Froome fırça atar; "Gidon boğazını iyi cilalamamşsın. 0,00000001 watt'ım boşa gitti" diye. #marginalgains :komik:

gereksiz bir konu..

Team Sky; doktor,farmakolog ve avukatlar için mesleki kariyerleri açısından zirve noktasıdır.:snzdglsn::krnz:Mekanikerleri de bu grupta sayabiliriz.

@hamlet2006
Valla Çocuk Avukat olarak girsin. Zira yakın gelecekte C.Froome ve N.Portal'ın avukata çok ihtiyacı olacak sanki.

Bu nasıl bir soru, tabiki istemezdim. Serkan mıstınoğlunun çocuğu mekaniker olsun. benim çocuğum, serkan mıstınoğlu çocuğunu ne yapmak istiyorsa ondan olmak istiyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@hamlet2006

Başlıkta sövüyorlarmış gibi. Daha kötüsü de olabilirdi: "anan-bacın team sky mekaniği olsa hoşuna gider mi" gibi. Allah uzak etsin.
Ama şöyle bir Movistar, BMC mekaniği falan olsa tadından yenmez.

Geri