Scudo Sports

"co2 hava tüpü" tüp yapısı genel olarak standart mı ?

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
bu tüplerin kasa yapısı genelde aynı mı yoksa değişiyor mu.

çünkü kullanacağım alan farklı ve ben bunlardah hiç alıp kullanmadım nasıl bişeydir bilmiyorum.
sadece elimde başka bi amaçla kullanılmış eski bi tüp var.

dechatlondakini alırsam uyuşmazlık sağlayabilir mi ?

mevzu fotoğrafta saklı.

IMG20151011171543.jpg IMG20151011171551.jpg IMG20151011171605.jpg IMG20151011171618.jpg IMG20151011171633.jpg

• Beğen
Tepkiler: by.catamak
Scudo
Pek fazla bilgim yok ama tüpün ağız kısmı ve ebat aynıysa sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Not: Hiç airgun kullanmadım. :)

bende kullanmadım bu benim çocukluğumdan kalma abimindi. bulduk süpriz oldu :D bi deneyelim diyoruz

@chnkrmz polat alemdar gibi koymussun gibi koymussun silah masaya.
Bunu ben de senelerce kullandim. Benim havali tabancada kullandigimin aynisi bu!

Nasıl bir hobi bu ya hep merak ettiğim birşey fakat kaynaklar hep ingilizce.

Ağız yapısı düz olan var vidalı olan var ona dikkat edin.

@chnkrmz ağız kısmı düz olanlar ve yivli olanlar var. Bir de içindeki gaz miktarına göre tüp boyutu değişiyor. (16gr lık 12 gr lıktan daha uzun)

havalı tüfekler le av yapılabiliyor ama tabanca yı bilmem çıkış hızı düşük bildiğim kadarıylA

@mariokaldato
çıkış hızını hiç bilmiyom kullanmışlığım hiç yok. satan yerleri buldum gittigidiyorda da var. 2 liraya tüpü. fiyatını görünce gerçekten şok oldum.
dechatlonda 16 gr lık 2 tanesi 17 lira.
diyorum ben ürün bisiklet reyonunda değerleniyor diye.

@chnkrmz napıyomuş ki biskeletçiler o tüpleri? acaba bayır yukarı çıkarken ucunu delip turbo niyetine mi kullanıyolar hhahaha :D

@mariokaldato
haha :D hava basmak için. pompa ile uğraşmak istemeyenler bununla 3 saniyede istediği kadar basıyo :D

@chnkrmz iyide karbondioksit basıyolar hava yok ki içinde :D

bunları almaya ruhsat yaş sınırı vb varmı 17 yaşındayım av dükkanına gitsem verirlermi

@m.klcts bildiğim kadarıyla ruhsat vb.yok fakat taşımak için min 18 istiyorlar da türkiyede ne kadar uyguluyolardır bilmem azcık yapılı biriysen git dene abi :)

@Kubilay Koparan belimde felan taşımicam atış için düşünüyorum mermileri çok uygun

@m.klcts bence bi dene almayı abi zannetmiyorum problem olacağını.

Ayni degiller
Adaptor uydurabilirseniz basabilirsiniz ama icindeki hava yine yeterli gelmeyecektir
Ekleme: Ben konuyu tam okumadan yazdim siz sanirim bisiklet icin olani havali tabanca da kullanicaksiniz yine uyumlu degildir buyuk gelir zaten havali tabancalarin tupleri 3.5 lira bisiklet icin olanlar yaklasik 3 kati
Bu arada yanlis olmamasi icin yaziyorum bisiklet icin olanlarin icinde daha fazla gaz var

Geri