Scudo Sports

ClaudButler Oxford 700 Şehir Bisikleti

@Dağhan
Yok hocam ya ben okula gidip gelmek için istiyordum günlük 20 km toplamda sorun olmazdı bana :D
Kadro şeklini falan da çok sevdim aletin, bi tane böyle bi şey arıyorum son zamanlarda da alet olsa param yok, param olsa alet :D

Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Ben 280 liraya almıştım ilk geldiği vakit çokta memnundum . Gelse şuan 2 tane alıcam o derece . Deli gibi sattım ya şu bisikleti ona yanarım.

@samet akkaya
Hocam valla satılırken de 1 liram bile yoktu, kaldık alamadan da nasıl bi aletse kayıplara karıştı resmen satan yok :D
Bisikletin her çeşidinin satılmasına karşıyım artık :D Yeni bisiklet alınca hep eskisini sattığıma yanıyorum :okyrm:

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Öncelikle kurşun gibi ağır..
İkincisi kadro rahat gelmedi..
O yana eğimli gidon son derece alışılmadık.. En ufak bir harekette çok fazla manevra yapıyorsunuz.

Sn @SerhatAtan Bisan Sırano bisikletimde Shunfeng göbekler vardı. Hiç bir sorun yaşamadım.
İstanbul içi gezintilerden sonra göbekleri söker (keyif alıyordum), BP Gres Yağı (sarı renk) ile bakımı yapardım.
Shimano göbek kullanmadım. Ancak fiyat/performans noktasında Shunfeng marka göbek kullanmanızı tavsiye edebiliyorum.

Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: SerhatAtan
@Mesut DOĞRU

Tavsiyeniz için teşekkürler. Ancak bisikleti sattım; üzerine 3. Bisikletime biniyorum. :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.bisikletim Cloud Butler oxford 700 sürmesi çok keyifli,diğeride Bws 100 oda çok yaramaz bir motorsiklet.bisikletsiz de motorsuz da olmaz :)IMG_6614.JPG

• Beğen
Tepkiler: Ozicu ve Rocketman
Geri