Scudo Sports

Claud butter black hawk 26

DOKTORBEY

Forum Demirbaşı
Tepki
235
İsim
Samet
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar bütçem buna yetiyor sizce almalimiyim

(link)

Güncel arkadaşlar bi fikri olan yokmu

Scudo
aynen bende merak ediyorum bunu, googledan arayarak buldum konuyu, bilgisi olan arkadaşlar var mı?

evet konuya cevap yazıcak donanımdan anlayan arkadaşlarımız nerde :)

Biraz daha para biriktirip ikinci el iyi birşey almanızı tavsiye ederim kesinlikle :harika:

Yerinizde olsam kesinlikle alırdım. bu fiyatın 2-3 katına bence bundan daha kötülerini satıyorlar. Alınız...

bu arada donanım falan bilmem... benim için bisikletin görüntüsü her şeyden önce gelir. bisikletin üzerindekinin(sürenin) donanımı iyi olmadıktan sonra en iyi donanıma sahip bisikleti de alsanız bi halta yaramaz. bu fiyata bulunabilecek en güzel bisikletlerden biri. ingiliz malıymış zaten. türk malından her türlü iyidir.

@Güncemden

sıkıntı şu ki sizin'daha iyi bişey' dediğiniz şeyleri biz acemler pek anlayamıyoruz :( donanım konusunda bilgi sahibi olmak uzun zaman istiyor gerçkten

@mzerenoglu
işte bu yüzden bence acemiler ucuz bisikletlerle başlamalılar. ilk bisikletten 1500 liralık(gerçi bu da ucuz) bir şey almak bence hata.

acemi insan, idare edecek bir makine alır. üzerinde acemiliğini atmaya çalışır. 450-500 liraya alırsın 1-2 sene sonra 1500-2000 liralık alırsın. en başta çok parayla başlarsan, acemiliğin yüzünden para çöpe gidebilir.

konuda bahsi geçen bisiklet bence çok güzel.

@mzerenoglu ben ilk adam akıllı bisikletimi 6 sene önce almıştım sedona 781 slx ve ozaman baya para vermiştim ve hala tüm parçaları sapasağlam üzerinde acemiliğimide attım şimdi hala canavar gibi kullanıyorım bence önce ucuz birley alıp iki hafta sonra ya şurasıda şöyle olsaydı burasıda böyle olsaydı diyeceğinize mesela mosso yada kron yada ghost un alt modellerine bakabilirsiniz emin olun çok daha karlı bir yatırım olur. Ayrıca bu bisikleti alıpta değiştirmeye kalktığınızda çöpe gider yada yok pahasına satarsınız ama birazdaha kaliteli bir ürün ikinci eldede sizi üzmer naçisane fikrimdir tabi karar sizin ;)

İyi gunler hayirli surusler dilerim.. bence kullanim amaciniz cok onemli kisa sehir turlari yapacaksaniz alinabilir ama acemiligi atayim sonra uzun turlar olacak derseniz oldukca yetersiz gelecektir.. ben 4 sene once decathlondan rr 5.2 almistim calisma temposu ve is yogunlugu sebebiyle max. 100 km olan turlar yapabiliyorum oda herzaman olmuyor ve 4 seneden 1 kere lastik patlamasinin yaninda hic bir sorun yasamadim ust model birsey alsamda kullanimim bu sekilde olacagi icin pek almayi dusunmuyorum.. o yuzden amaciniza yobelik birsey almanizda fayda var yoksa malesef ulkemizde bir suru para verilip binilemeden curumeye yuz tutan okadar cok bisiklet var ki :(

bir kere ilk gözüme takılan maşa oldu tavsiye etmem bu maşayı. ayrıca vites kolu bilekten çevirmeli ıyyk. arka aktarıcı shimano nun en düşük modeli tourney ıyyk 2. ben olsam almam

hoş salcano ng 750 v den de 100 tl ucuz ama

az daha koyarak mosso legarda 1521 mdm alınır peşinde 600e verirler.

Bu bisiklete 800 lira veren harbi akıldan sorunu vardır. Akıldan sorunu olan adam bile almaz yani o derece. Vitesler tourney, maşa zoom. Üstüne 800 lira. :D Kazığı nereden yiyeceğin belli olmaz.

@kronik saatte 100 km yi nasıl geçtin kardeş bunla, everest in üstünden kendini mi bıraktın :D

• Beğen
Tepkiler: taner07
Cok hizli bu olum makinasi, disk fren taktirsam fren mesafesi kisalir mi? 110-115km/h yaparken full guc frenlere asilinca 30metrede anca duruyor. Olacak is degil

Geri