kardeşim burası tdk sitesi değil adam akıllı bir sorunumuzu dile getiriyoruz saçma sapan alakasız şekilde konumu baltaladığın yetmiyormuş gibi kendi çapında da eğitim vermeye kalkıyorsun sana mı düştü neyi eksik ya da hatalı yazıp yazmayacağım konu açarken noktaya virgüle dikkat edin diye bi kayde mi var işine gelmiyorsa cevaplamazsın olur biter kalkmış tatlı su kurnazlığı yapıp aklınca visition yazmamı kendince alay etmeye çalışıyorsun senin ne haddine sen kimsin de alay etmeye çalışıyorsun? sen önce elealeme ders vereceğine kendin uslub dersi alEvet, espri idi. Sorunuzu o kadar hızlı ve noktalama işaretleri kullanmadan yazmışsınız ki, marka bile hatalı belirtilmiş. Daha iyi ifade ederseniz, cevaplanabilir diye düşünüyorum.
nerden alabilirim hocam link varsa verebilir misin spacer takmanın herhangi bir dezavantajı olur muben yeni rs100 aldım 9-10-11 vites uyumlu fakat kutudan çıkan pul ile birlikte claris 8li ruble tam oldu, eğer kutu içeriğinde o pul varsa uyum sağlar fakat yoksa da ayrıca alırsınız.
eyvallah baba saolasın araştıralımlink olarak bilmiyorum da google da ararsan çıkar sanırım sonuçta hublar standart uygun mm ölçüsünde bulmak yeterli..
yaa hocam ben bunu aslında 2. el almayı planlıyordum wiggle üzerinden dediğiniz gibi wiggle ile iletişime geçmek lazım bir de bişey sormak istiyorum bu jant seti ile zonda veya trimax 35 ile arasında ahım yaşım büyük bir fark var mıdır şuan elimde de fullcrum racing sport var bu jant setinden buna geçince fark hisseder miyim akıcılık olarak yoksa hiç o toplara girme fullcrum ile yola devam et mi dersin saolasın cevapların için(link) farklı bir jant setinde içinde ruble spacer olduğu yazıyor büyük ihtimalle sıfır alacağınız setde de çıkar satıcıya sormanızda fayda var.
ben bu konuda yardımcı olamam xrs 50 üzerindeki jantdan rs100 e yeni geçtim burada da kalırım büyük ihtimalle, sizin jantlarda o spacer takılı olabilir belki rubleyi söküp bakın. Bende sizin jantdan olsa büyük ihtimalle kalırdım onda ama tamamen ekonomik sebeplerden, iyi güzel bir işim olsa bütün paramı bisiklete yatırırdım orası ayrıyaa hocam ben bunu aslında 2. el almayı planlıyordum wiggle üzerinden dediğiniz gibi wiggle ile iletişime geçmek lazım bir de bişey sormak istiyorum bu jant seti ile zonda veya trimax 35 ile arasında ahım yaşım büyük bir fark var mıdır şuan elimde de fullcrum racing sport var bu jant setinden buna geçince fark hisseder miyim akıcılık olarak yoksa hiç o toplara girme fullcrum ile yola devam et mi dersin saolasın cevapların için
bende de xrs050 var salcanonun onun için lazım aslında diğer karbon bisiklette de var onda fullcrum takılı 105 set var salcanodaki için almak istedim bende de r500 var salcano üzerinde takılı olan dün hatta göbek bakımlarını yaptırdım jilet gibi oldu baya akıcıymış meğersemben bu konuda yardımcı olamam xrs 50 üzerindeki jantdan rs100 e yeni geçtim burada da kalırım büyük ihtimalle, sizin jantlarda o spacer takılı olabilir belki rubleyi söküp bakın. Bende sizin jantdan olsa büyük ihtimalle kalırdım onda ama tamamen ekonomik sebeplerden, iyi güzel bir işim olsa bütün paramı bisiklete yatırırdım orası ayrı![]()
Vision team 30 ile trimax 35-campagnalo zonda arasında dağlar kadar fark var.Şu an ki kullandığınız jant setinden visionlara geçince elbette akıcılık farkı oluryaa hocam ben bunu aslında 2. el almayı planlıyordum wiggle üzerinden dediğiniz gibi wiggle ile iletişime geçmek lazım bir de bişey sormak istiyorum bu jant seti ile zonda veya trimax 35 ile arasında ahım yaşım büyük bir fark var mıdır şuan elimde de fullcrum racing sport var bu jant setinden buna geçince fark hisseder miyim akıcılık olarak yoksa hiç o toplara girme fullcrum ile yola devam et mi dersin saolasın cevapların için
ALLAH razı olsun çok teşekkür ettim aradığım cevap biraz daha para biriktirip o seviyeye mi geçmemi önerir misin ben bide yani 110 kilo bir insanım bu jant setleri de beni kaldırır mı bilmiyorum izmirin yolları da malum çok çukur girinti çıkıntı var sorun çıkarır mı acabaVision team 30 ile trimax 35-campagnalo zonda arasında dağlar kadar fark var.Şu an ki kullandığınız jant setinden visionlara geçince elbette akıcılık farkı olur
evet r500 ile rs100 arasında ben belki birkaç gram fark dışında bişey görmedim belki göbekler biraz değişiktir bilmiyorum ama jantı değiştirince segmentlerde hep personel rekoru geldi kilitli pedala geçtim bir rekor daha geldi işe yarıyor diyebilirim. r500 de o spacer yoktur büyük ihtimalle direk oluyor çünkü, yine de siz bilirsiniz ekonomik olarak gücünüz varsa herşeyi yapabilirsiniz içinize sinmesi durumunda. Ama bana sorarsanız almayın boş verin r500 ile devambende de xrs050 var salcanonun onun için lazım aslında diğer karbon bisiklette de var onda fullcrum takılı 105 set var salcanodaki için almak istedim bende de r500 var salcano üzerinde takılı olan dün hatta göbek bakımlarını yaptırdım jilet gibi oldu baya akıcıymış meğersemrs100 r500 aşağı yukarı aynı seviye de jant setleri sanırım
bizim seferihisar yolu üzerinde bisiklet.com hiç dükkandan içeriye girmek nasip olmadı yazlığa giderken bisikletle görüyordum orayı güzelbahçe yelki mahallesinde olması lazım mevkisi şahsen izmirde tuttuğum 2 bisiklet dükkanı var doruk bisiklet ve de sundu bisiklet ikisinden şaşmam birisi bisiklet alacak olsa sunduyu öneririm çeşitliliğinin çok olması açısından eskiden bir avuç dükkanmış sundu şimdi bayilikleri bile var kapatmadılarsabende jantları izmir bisiklet.com dan aldım sordum var dediler, türkçe olunca anlaşması kolay oldu hali ilefakat google çeviri ile herşey olur yeter ki iste.