Scudo Sports

çizilen CD ve DVD de veri kurtarma

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Çoğu kişinin işine yaradığını düşünerek bu programı sizlerle paylaşmak istedim

CD ve DVD'lerin üzerindeki çizikler yüzünden bazen verileriniz windows tarafından okunamaz. CD ROLLER programı Windows tarafından okunamayan ve hatalı olarak gösterilen veriyi kurtarabilir bozuk ve çizilen CD ve DVD'lerinizdeki veriyi kurtarabilirsiniz.

Programı yükledikten sonra yeniden başlat yapın. Bilgisayarınız açıldıktan sonra programı başlatın ve çizik yüzünden okunamayan cd veya dvd'yi sürücü'ye koyup program tarafından tanımlanmasını bekleyin. open'ı tıkladığınızda;
http://img526.imageshack.us/img526/8455/cdroller1uy5.gif
(link)
ister tüm içeriği kurtarma seçeneğini seçin, isterseniz, tek tek kurtarmak istediğiniz dosyaları seçin.
http://img526.imageshack.us/img526/5218/cdroller2eo1.gif
(link)
kurtarma işlemi biraz zaman alıyor... bunuda belirtmek isterim

Download : (link)

ALINTIDIR...

Scudo
Bu programı kullandım.
Çalışma mantığı okunamayan bölümlerin yerini kendi sayısal verileriyle doldurmak.
Biraz değil epey uzun sürüyor.
Çizik dolu bir cd'de ise Çin işkencesi...
O yüzden emek vererek uğraştığım bir çalışmayı içermiyorsa ve tekrar bulabileceğim bir şey ise o kadar vakit harcamaktansa kaybettiğimi bulmayı tercih ediyorum.
CD'ye fiziksel müdahale daha iyi sonuç veriyor genellikle.

:D Gerçekten uzun sürüyor. Denedim çünkü benim de çizik CD ve DVD lerle başım belada. Çok zor.

Ben 1 sene falan önce cdlerin çiziklerin üzerine pamuk ile krem sürüyordum en azından çizikler göstermiyordu ama VCD de çok işe yarıyordu neyse...

harka bende böyle bir pog. arıyordum ellerine saglik

teşekkürler kardeş emek vermişin ama bu tür kurtarma programları çok uzun sürüyor gerçekten neyse allaha emanetsiniz...

cd/dvd çiziklerine karşı verbatim markasının kullanılmasını tavsiye ederim.Azo katmanı bulunduran bu cd/dvd'ler diğer markalara karşı oldukca üstün;
Konuya döneresek birçok proğram mevcut fakat fiziksel müdahalenin daha iyi sonuç verdiğine bende katılıyorum.Benim için çok önemli bir cd kurtarmam gerekmişti çeşitli proğramlarla sonuç alamamıştım.İnternetteki fiziki metodları denedim son çare diş macunu olayı çözdü ilginç ama gerçek cd'yi macunlayıp driver'a koydum ve kopyaladım saatlerimi harcadığım birşey 3-5 dakikada düzeldi.Direk bu olaya girin demiyorum ama en son çare kullanabilirsiniz yani.

Teşekürler . .

Çoktandır aradığım bir programdı. Bu programdan bizleri haberdar ettiğin için, Allah razı olsun, sağol!

arkadaşlar eğer arşivciyseniz kesinlikle philisps marka cd ve dvd öneririm en uzun ömürlü markadır.sakın princo lara yazdırmayın çabuk bozulabiliyor

çok uzun zamandır dvd arşivimle uğraşıyorum,500e yakın dvd arşivim var.nerdeyse bütün markaları denedim.ama en güvenilir verbatım,cd olarakda şu ana kadar sorunsuz bir şekilde prınco(dvdleri 5para etmez ama cdleri kaliteli,tabi yazmaya bağlı) tercihimdir.

Geri