bence harıka bır organıjasyon olmus yarı yoldakı hayal kırıklıgım olmasaydı sanırım bende olucaktım elımden sadece kendım ıcın neyse demek kalıyor ama emınımkı yakında halk turlarıda baslar bu hız ve ınancla yapılamayacak hıc bırsey yok ..
merhaba optimist,
güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.bizler de sizlerin o büyük ve güzel karadeniz turunuzdaki emeğiniz için sizlere teşekkür ederiz.umarım bizlerde sizler gibi büyük organizasyonlara imza atabiliriz.logo olarak öneriniz içinde teşekkürler.ancak biz istedik ki denizli sadece horozu vede pamukkalesi ile değil bisikleti ile de tanınsın o yüzden logo'nun ,arkadaşların önerisi ile sadece bisiklet olmasın karar verdik.
Dün şehir dışında olduğum için gezi hakkında ki yorumum biraz geç olduPazar günü katıldığımız Çivril gezisi gerçekten çok güzel oldu. Katılan arkadaşlara ve ayrıca katılamayıpta organızasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim...
Denizli Bisiklet Platformu, dakika 1 gol 1... Bravo doğrusu, bu kadar kısa sürede böyle güzel bir etkinlik, sizden daha bir sürü güzel icraatlar çıkacak diye tahmin ediyorum. Herkesi canı gönülden tebrik ederim. Sevgiler...