Scudo Sports

Cıty Sport 24 Hds....

Tepki
3
selam arkadaşlar...uzunca bir süre forumda bakındıktan sonra city sport 24 hds almayı düşünüyorum...bisikleti %90 asfaltta kullanacağımdan dolayı ve başlangıç için fazla bir para harcamak istemediğimden bu bisiklette karar kıldım..salcano sitesinde 721 tl fiyat var..ama bnm anladığım daha uygun fiyatlara da alınabiliyor..buraya kadar okuyup sabır gösteren arkadaşım..sen evet sen..reel satış piyasası hakkında bilgin varsa veya avantaj - dezavantaj ları hakkında bir yorumun varsa ve bana cevap da verirsen Allah Senden Razı olsun...:)

Scudo
disk v farketmez hangisi kafana yatarsa onu al bence :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Tarakcıoğlu
Ben de bu sezon 21 viteslisini aldım. Gayet memnunum. Genelde liste fiyatından %10 indirim yapıyorlar ancak pazarlığa açık. Bayileri telefonla arayıp son fiyatını alabilirsin. Umarım aradığın modelin istediğin rengi ve kadro boyunu bulabilirsin. Malum sezon sonu artık birde baya talep oldu sanırım bu sene city sport lara bende zor bulmuştum.

• Beğen
Tepkiler: Emre Tarakcıoğlu
@Emre Tarakcıoğlu

forumda araştırırsan disk frenlerde hep sıkıntı olduğu belirtiliyor.

bilgi kaynaklı yorum yapalım lutfen disk frende sorun çıkıyor hadi ya gercekten mi bizde neden çıkmıyor? yok öyle bir genelleme city sportun uzerindeki frenleri 3 senedir kullanıyorum bi sıkıntım olmadı olan da kolayca halledildi.

@Bahadir.Karaca

demekki sen şanslısın sorunsuzu denk gelmiş. o kadar iyi ise neden önerilmiyor acaba.. o kadar sorunlu olduğu yazanlar ne amaçla yazıyor acaba..

Abi kesinlikle içine sinen modeli al ama diskler uğraştırır biraz
Bol Pedallamalar :)

sanırım bi bilgi eksikliği var önerilmeyen mekanik disk frenler hidrolikler değil.

Açtırmak biraz zahmetli olabilir. Sonuçta aliminyum kadro, işi bilen birinin yapması lazım. Ben kelepçeyle hallettim. Kaymayı önleyen bir kauçuk üzerine hortum kelepçesi çok sağlam ve ucuz. Yinede böyle bir detayın olmaması eksi tabi.
Ben seviyorum bisikletimi. Önemli olan içinize sinmesi.

valla o suluk kafesi için yer yok diyen arkadaş bu biskleti görmüşmü bilmiyorum geçen hafta city sport 21 vs modelini aldım.aldığım gün suluk kafesini ve suluğunu taktırdım delikleri hazırdı yeni delik açmadılar.bilip bilmeden yazmayalım lütfen....

en sonunda konya da bir bayiide buldum bisikleti..(ne zormuş:) ) ...bugün kargoya verilecek inşaallah...575 tl ye aldım...sirkeci de en son 625 e düşmüşlerdi ama depoda kalmadığını farkedince bnm için de 50 tl lik bir kar doğmuş oldu :) ... fikirlerini benimle paylaşan bütün arkadaşlara teşekkürler... belki doğru belki de yanlış tercih ama sonuç olarak kafama uydu canım istedi aldım... beraber pedallamak dileğiyle...

Çok iyi fiyata almışsınız, hayırlı olsun, fiyattta bir yanlışlık yoktur inşallah :). Ben 650 TL almıştım. Aynı bisikleti kullanıyorum yaklaşık 150km yol yaptım 15 günde. Biraz ağır bir bisiklet ama ben memnunum.

@Mustafa MISTIK

kargo eklenince benim de aynı fiyata geldi :) ...konya dan mustafa karagöbek bey sağolsun ,birazdan arayıp teşekkür edecem sonra da servise montaja.. sonrası da malum :D

Şimdiden Hayırlı olsun . Çok iyi Fiyata almışsınız :)

City Sport 24 HDS değil mi ?

bir şey eklemek istiyorum. Arkadaşların bazıları diskten uzak dur diye demişler. bunun nedeni büyük ihtimal sorun çıkardığından ya da %90 Asfaltta kullanmak istiyorum dediğindendir.
Ama senin yerinde ben olsaydım yine o %10'lük arazi yolu için bu bisikleti alırdım yani güzel seçim yapmışsın :D Güle güle kullan..

Geri