Scudo Sports

Çinli Karbon Üreticisi YOELEO

Scudo
Bir ara bu marka ve FANFAN diye ünlü bir Çin markası var baya araştırmıştım.Memnun olan çok var

• Beğen
Tepkiler: cngz ve Üye Adı
Bu firmanın ürünlerini kullananlar memnunmuş yazdıklarına göre. Ürünleri standartlara uygun şekilde ürettikleri ve satış öncesi test ettikleri söyleniyor. Ve getirtip gümrükte vergi ödeseniz bile yine de epey ucuz oluyor. 2 yıl garanti veriyorlardı sanırım. Şahsen benim bu firmayı gözüm tuttu, param birikince kadro, gidon, maşa vs karbon parçaları alıp bir tane toplayacağım.

amerika ve avrupada baya satış yapıyor bu firma,hatda kulanıcılar aldıkları ürünleri bir iki sene sonra incelme vidosu koyorlar hiç sorun yaşayanı duymadım,bende düşünüyordum bir ara çünki ama işde çin ve çinli olduğu için salla dedim

Buraya eklemek için bir saattir arıyorum ama bulamıyorum
Bisiklet markaları ile ilgili bilinmeyenler diye bir yazı vardı.
Çatır çatır yazmış arkadaş "bindiğiniz bisikletlerin %98 i Çin üretimi" diye ... güzel güzel de açıklamıştı
Daha söyleyecek ne kaldı?
Başkasına üretim yapıyor ve ustune artık kendi markalarını yazmak istiyorlarsa gayet normaldir.
Alır mıyım? Uluslararası güvenlik sertifikası varsa koşa koşa... aldığımız ne Çin de üretilmiyor?

Evet kalite kalite çin malı var. Gopro apartlar aldım çok memnunum mesala. Orjinalini aratmıyor hemde 1/5 fiyatına. Ama tabii kalitesi önemli.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Önyargı değil de tecrübe diyelim Çin'den uzak durma konusuna. Normalde kolay kolay alışveriş yapmazken, sorun çıkması durumunda benim güvenliğimi tehlikeye atacak hiç bir ürünü almam. Aldıktan 2 ay sonra çatlak gördüğünüzde buradan çine göndereceksiniz ürünü 3 hafta, adamlar gönderecek bi 3 hafta daha, bu arada ürün firmaya gidecek, incelenecek kusur bulunacak ve firma yenisini size.. ohoooo, kafadan 4 ay. Bu arada siz bisiklete binemeyeceksiniz vs..

Bence bu riske giren arkadaşlarım bunu da göze alır gibime geliyor :D Çin değilde İngiliz sitelerinden alışveriş yapan arkadaşlarda var. Aynı durum orada da geçerli bence.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
gördüğüm kadarı ile üretimi yapıp test konusunda en ıyı firmalardan birine benziyor.pazarıda olsa bide hakıkaten üretimde müşteri memnuniyyetinde iyi yol kat etseler süper olur:)ama işte çinin kalitelisi oldugu için en düşük karbonu 585 kusur dolar:) tabiki kişisel tercih meselesi.

Çinli üreticiler dünya üzerinde oluşan "kalitesiz ürün üretiyor" algısını ortadan kaldırmak için epey çaba sarf ediyorlar. Ve bu algıyı yıkmaya başladılar. Hükümet tarafindan verilen kalite belgeleri, üretim aşamaları çok büyük titizlikle incelenerek veriliyor ve işletmeler sürekli denetleniyor.
Aliexpressten bir ürün alinca bile bin sefer mail atiyorlar, begendin mi, nasil vs. Müşteri yorumlarına cok önem veriyorlar çünkü bu işi devlet de takip ediyor. Kalite standartlarini yukseltme olayının üzerinde çok duruyorlar.

Bunları yazıyor olmam da benim çinli olduğum anlamına gelmiyor. Çin ile ticaret yapan birkaç arkadaşımdan edindiğim bilgiler bunlar.

iPhone da Çin de üretiliyor ... garmin de... herkes de sahip olmak istiyor.
Bundan 20 sene önce Japon malı denince yüz buruşturup küçümsenirdi şimdi elektroniklerde "made in kalan" yazısını görünce özellikle tercih ediyorum.

Çin de kalite ve marka oluşturma çabasında... zaman gösterecek artık başarı durumunu. Alacak durumum yok ama başarının peşinde koşan herkesi destekliyorum ( çevre ve dünya ya saygılı olsunlar mümkünse)

Denemek lazım,şans vermek lazım, ön yargılı olmamak lazım..

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Parası çok olan denesin :) bende ona verecek para yok kaç aydır yol almak için para biriktiriyorum..

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Çinlilerin kadro testlerine bir örnekte benden olsun :D
Bir Çinlinin yere vurupta kiramadigi bir şey yoktur arkadaslar. Çinliler kontrolsüz gücü olan insanlardir. O yüzden bence gayet saglam :D :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN vay arkadas ya yazik emege saygi olur gavura vurur gibi vuruyo.
Kadro harbi saglammis ama bunu keske bu sekilde degil de bilimsel degerlerle aktarsalar.
Bu arada kadro sanki carraro 052'nin cakmasi gibi olmus

Geri