Scudo Sports

Çin'den forma satın alan var mı?

@ilker Coşkun

Exuma'nın İstanbul'da ki outlet mağazaları, özellikle de bahçeköy sarıyer mağazası fiyat ve kalite konusunda çok iyidir.

Mutlaka uğrayın, pişman olmazsınız.

Scudo
@Erdal YILMAZ bey ben bir şeyi anlıyamıyorum, Exumanın bir çok markaya taşeron olarak forma diktiyini biliyorum . O firmalar ki bir tek jerseyleri 150$ dan satiliyor. Bu forumdaki arkadaslar hala neden ordan forma almiyor ben onu anlamiyorum. Belkide Exumanin marketing problemi var buda olabilir. Ben malesef Turkiyede yasamiyorum yoksa mutlaka outletine bakardim oranin , cok iyi seyler oldugunu duydum hep. Cin formalarin pedleri bildiyimiz sungerden ibaret ben aldim, ve tum Cinden gelen formalar ayni sungeri kullaniyor, 30 km sonra cok fena oluyor ve bisikletden inmek zorunda kaliyor insan

@ilkin

Size şu kadarını yazayım. Çok ufak defolu formalar satıyorlar, ve bu formalar orijinal formalar taklit filan değil. Markaların bir kısmı Exuma, Rapha, Poc, Hincapie.

Formalar 50-100 TL. , Taytlar 100-150 TL. arası değişiyor.

Ben dahil bir çok arkadaşım bu firmadan kıyafet alıyoruz. Aldığım ürünlere örnek link vereyim.
(link)

(link)

30-40 TL'sına uzak doğu ülkelerinden gelen, ne olduğu belirsiz ürünlere para verene kadar, bu ürünleri görmezden geliyoruz. En basit bisiklet mağazasının satttığı, markasız formalar 100-150 TL'sından başlıyor!

@Erdal YILMAZ kismet olursa yazin bende alicam Exuma outletden . Malesef kish giyimleri yoktu ben onlarla konustugumda

Ebay gibi sitelerde ikinci el biemme, lumar gibi markaların ürünleri oluyor. Bazıları da "new without tags" etiketsiz sıfır ürün. 2000ler ve 90 lardan kaldığı için tasarımları çok güzel bence. Kübik tasarımlar, kocaman buğday tarlası resmi, festina saat,desenler vs. biraz reklam panosu gibi ama güzel. Bunlardan almak mantıklı mı sizce ?

Geri