Scudo Sports

Çin'den alışverişlerde kargo takibi

@Ahmet Ayaz
hayır olmaz her 29 şubatta çalışacağız.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Scudo
resmi tatiller ayın 15'inde başlıyor ve bir hafta sürüyor fakat aşırı yoğunluktan dolayı kargolar da efsane şekilde gecikme oluyor o yüzden çoğu satıcı satışları çin bayramının bitiminden bir hafta sonra almaya başlıyor

@Ahmet Ayaz

ablam qatar havayollarinda çalıştı 7 sene. sirkette farkli ulkelerden insanlar vardi. Rus'un biri de bizim deveye bindigimizi sanıyormuş

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
Vay anam desene benim aksiyon kamerası için sipariş ettiğim yedek piller yaza doğru gelir :acpsnr::acpsnr::acpsnr:

@OsmaniyeRehber
yola cikti falan diyorsa yirttiniz da islem hala suruuor falan hazirlaniyor diyorsa is sakat

Bende yarın bir çanta sipariş ettireceğim arkadaşa ,aynısından sipariş eden biri 2 haftada rlime ulaştı diyordu inşallah 2-3 haftadan fazla sürmez.

5 şubatta yurtdısına çıkış yapan kargomu da etkiler mi ki?

@Levent Kırça aynen hocam.en son takip ettiğimde gönderi yurtdısına sevk edildi yazıyordu.en son havalimanına teslim edildi yazıyordu

@Desert Fox tamam o zamam. Sorun olmaz bence nihayetinde sonraki yer turkiye topraklari. Cumartesi gelmesinde diger gunler gelsin diye dua et.

Benim hangi kargom cumartesi girdiyse ulkeye istanbulda bir hafta yattigi oldu. Cumartesi kimvurduya geliyor unutuyorlar

Bi an indirim olur ümidiyle girdim ama ... :(

@Levent Kırça hocam bir tr ye girsin de :) ondan sonrası sorun değil gümrüğe kayıt alındıktan 2-3 gün sonra rahat geliyor benim şehire

İyi ya benimkisi çoktan yola çıkmıştı,ben yırttım. :D Lakin Almanya'ya Ptt kargo ile ufak bir koli göndermiştim. 16 gün oldu halen yolda gözüküyor. Dünyanın yolu olan ABD'den 14-15 günde gelen kargo, Almanyaya bir ayda gidecek neredeyse..

Insanların çok çalışması verimi düşürür sizler hala patron mantığıyla bakıyorsunuz olaya ama elemanınızı günde 6 saat çalıştırsaniz o adamın 8-9 saatten daha çok katkısı olur çoğu avrupa ülkesi bunu biliyor ve genelde 6.5 saat çalışılır günde.

Yarın "Çin siparişlerini 13 gün geç alacak Türkler çok gerildi" diye bir haber bekliyorum.

@OsmaniyeRehber pili nerden sipariş ettiniz hocam benim alışveriş yaptığım sitelerden Türkiye'ye pil veya pil içeren şeyler sipariş edilemiyor da

Geri