Scudo Sports

Çin malı taytlar

@Atacan KSK teşekkürler Avrupa fiyatları bayağı tızlu geldi acaba bu mağazada da böylemidir bi uğrayım buradan haberdar ederim

Scudo
@serkan akta @feversea formalar 50-60, ceketler 100, taytlar 60, içlikler 30, kolluklar 15, bacaklık 10 civarındaydı. çok uçuk değil fiyatlar, kredi kartı falan da geçiyor. 100 mü 200 ü mü ne geçince %10 indirim vardı sanırım. tek kötü yanı çok seçenek yok ve yılda 3-4 kere değişiyor ürünler. yani beden bittiyse beğendiğiniz ürünün 3-4 ay sonra ancak geliyor. çirkin, dandik bir fabrika satış mağazası var, girince şaşırmayın önceden uyarayım :)

50 lira civarındaki formaların izmir'de farklı bisiklet mağazalarında 80-90'a satıldığını gördüm bu arada. ürünleri güzel gerçekten

Merhaba arkadaşlar ben size sürekli eliexpress den alışveriş yapan bir kişi olarak görüşlerimi belirteyim şimdi ye kadar bisikletim için yaklaşık 30-35 ürün aldım bu aldiklarim içerisinde dişli sokme aletinden bandanaya ışık dan eldivene temizlik malzemeleri bile var şimdiye kadar gelen çogu üründen memnun kaldım bazılarından ise memnun kalmadim örneğin elektronik aletler, piller,birkaç telefon kılıfı vs. adamlar kesinlikle para konusunda sorun cikarmiyorlar gelmeyen ürünun geri para iadesi kesinlikle oluyor bende en son olarak Türkiye den aldigim Tayt eskidigi için Tayt almaya karar verdim BMC nin bir Tayt ini beğendim siparis verdim büyük ihtimalle bu hafta ici elimde olacak gelir gelmez sizinle görüşlerimi paylaşacağım.

@Atacan KSK
çok teşekkürler ürün kalitesi iyiyse fiyatlar bana makul geldi ceketler fena değil

Merhaba ben yaklasık 3 ay önce alıexpressten yan tarafında piston desni olan tayt aldım. Tek sorunu bedeninden birazcı daha dargelmesi. Bu tür alışverişlerin iadesi zor oluyor ona göre almanızı tavsiye ederim. Süngeri ve dokusunda bir problem yok gayet kaliteli.

Ben ali ex. kullanmıyorum Ebay'den alışveriş yapıyorum.Size Çin malı Santic marka ürünleri öneririm.Bir tane ceket bir tane de bib shortunu satın aldım çok memnun kaldım.Ali Express'de taklit ve çakma ürün satmak serbestken ebay buna izin vermiyor.

@feversea Merhaba, Scott un taytlarından almıyı düşünüyordum yaz için ama euro uçtuğu için kaldı öyle:) Bu söylediğin yerde satılan Gonso taytlarına bakma fırsatın oldu mu? Kalitesi nasıl acaba?

@aso2 selamlar, @serkan akta arkadaşımız bakacağını söylemişti mesajında. Ondan geri dönüş bekliyorum ben de :)

@feversea selamlar şu an manisadayım fırsat bulamadım bir türlü fiyatlar konusunda bir arkadaş bahsetmişti bana uygun geldi kalite olarak yurtdışı özellikle avrupa mağazalarında buradaki fiyatların 3katı tek sorun çeşit az

Geri