Scudo Sports

Çin Halk Cumhuriyeti

Tepki
14
Bisiklet
Specialized
Merhaba arkadaşlar ismim Taner. 1.5 yıldır Çin'de yaşıyorum. Dağ bisikleti kullanıyorum.Burdaki yoğun tempodan dolayı bisiklete binmeye vakit bulamıyorum. Vakit olsa da Türkiye deki keyfi yakalamak imkansız. Yani 1.5 yıllık bi hasret sözkonusu.Tr deki en kötü yollar yamaçlar bile burnumda tütüo . Sözün özü Türkiye nin ve elinizdekilirin kıymetini bilin bol bol gezin :)) Siteyi kuran arkadaşları da tebrik ederim.

Scudo
Merhaba Kitai.
Merak ediyorum, Çin seddi üzerinde bisiklete izin veriyorlar mı? Düşünsenize temiz yol, git allah git.

Merhaba Taner hocam, ben de tahsil sebebi ile Almanya'dayım. Her ne kadar bisiklet binmeye çalışsakta Türkiye burnumda tütüyor açıkçası. Geldim geleli bendeki vatan aşkı tavan yaptı. Toprak vatan kıymetini çok iyi bilmemiz gerekir. Hoşgeldiniz foruma :)

Bisiklet fiyatları ne durumda çinde :D

Teşekkürler. Aynen öyle :) :)

@Raşit S

:D Çin seddine epey uzak bi Şehirdeyim ama burda da benzer yerler var bisiklet kullanıcısı çok fazla bisiklet yolları bizdeki araç yolu genişliğinde :)

@Halil özcan
Fiyatlar Tr ye göre uygun. tabi çok fazla çakma var.iyi araştırmak incelemek gerekiyo.

• Beğen
Tepkiler: Silivrili
ni3 hın3 pio1 lia1 :D
Merhaba Taner ;)

Merhaba,

Konuyu hortlatıyor gibi oluyorum ama . Çin'in Shenzhen şehrindeyim. Beraber bisiklet süren yabancı gruplar görüyorum. Türk arkadaş var mıdır Shenzhen de olup beraber bisiklet sürmek isteyen

Merhaba,

Konuyu hortlatıyor gibi oluyorum ama . Çin'in Shenzhen şehrindeyim. Beraber bisiklet süren yabancı gruplar görüyorum. Türk arkadaş var mıdır Shenzhen de olup beraber bisiklet sürmek isteyen
Abi bana oradan ucuzlardan bir Gözlük bir L eldiven getirir misin? Aliyi beklemeyeyim🙃

Valla bu aralar gelmek çok zor. Malum virüs durumlarından. Normalde şubat ayına uçak bileti aldım. fakat iptal olma durumları var.

hocam forma vs fiyatları ne durumda orada yan sanayilerinden bahsediyorum ali express den sipariş verdiğimiz ürünlerden mesela öyle toptancı gibi yerler varmı gidip istediğin bedeni formayı alabileceğin

@orhankou Corona bitti diyorlar orada, son durum nedir acaba. Teşekkürler

Merhaba,

Adam yalnızlıktan yakınmış, beraber sürebileceği Türk bir arkadaş arıyor, siz KORONA diyorsunuz, sipariş geçiyorsunuz.🤣

Adam yalnızlıktan yakınmış, beraber sürebileceği Türk bir arkadaş arıyor, siz KORONA diyorsunuz, sipariş geçiyorsunuz.🤣
Cemal biz böyleyiz huyumuz kurusun. Adam Türkü bile yakmış. Adamlar virüsü icad ettiler, yaydılar dünyaya. Sonrasında havuz partisi bile yaptılar. Türkü derken, söz müzik kriminal Recep Öztürk. :)

Valla bu aralar gelmek çok zor. Malum virüs durumlarından. Normalde şubat ayına uçak bileti aldım. fakat iptal olma durumları var.
Olsun abi, yinede teşekkür ederim. İstersen ben siparişi vereyim sen benim kargolara binip gel. İstanbulda yük konteyneri açılınca
Cemal biz böyleyiz huyumuz kurusun. Adam Türkü bile yakmış. Adamlar virüsü icad ettiler, yaydılar dünyaya. Sonrasında havuz partisi bile yaptılar. Türkü derken, söz müzik kriminal Recep Öztürk. :)

Türküyü duyunca otomatik olarak kollarımı kaldırıp farkında olmadan parmak şıklatmaya başlamam, Türk müyüm diye yapılacak DNA testinden daha etkili sanırım.🕺😎

Çin ile ilgili bir şey gördüğümde her zaman şu replik aklıma gelir:

1606752178793.png

İzlememiş olanlar için filmin adı (link). Cengiz Han'ın hayatını ele alan bir film. Ayrıca Nogay ezgisi olduğu halde bazı kesimlerce gereğinden fazla sahiplenildiği için içine edilen (link)nın her yerde karşınıza çıkan videosundaki savaş sahnesi de bu filmde geçmektedir.

hocam forma vs fiyatları ne durumda orada yan sanayilerinden bahsediyorum ali express den sipariş verdiğimiz ürünlerden mesela öyle toptancı gibi yerler varmı gidip istediğin bedeni formayı alabileceğin
Evet hocam var . Ama genelde internet üzerinden satılıyor. Çok dandik ürünler de var kaliteli de var. GRC diye bi marka var harika ürünleri var. Rockbros da kaliteli.

Bisiklet bilgisayarı ile uygun fiyatlı bişey arıyorsanız link gönderebilirim. Kaliteli bi tane buldum kullanıyorum . link gönderebilirm. İngilizce GPS li
@By chow Korona bitti şükür. Herşey normal. Sadece otobüse metroya binerken maske takıyorum. Okullar çok az kapalı kaldı. Vahşi hayvan satışları yasaklandı. Ama el altından satıldığını duydum halen köpek eti tarzı etlerin.

Burda deniz ürünleri türkiye ye göre ucuz. O yüzden genelde tercihim deniz ürünleri.

Çinde son zamanlarda çok elektrikli bisiklet var. O yüzden elektrikli bisikletlilere plaka zorunluluğu geldi. Yaya yolu ile bisiklet yolu birbirinin içine geçmiş halde. O yüzden kaldırımda bisiklet sürerken insanlara çarpıyorum bazen.

Normalde ben sağ şeritten sürüyorum. Bazen trafik polisi durdurup kaldırımdan sürmemi söyledi. Normalde çin vatandaşlara 20 TL para cezası kesiyorlar. Ama yabancılara sen geç kardeşim diyorlar :D ;)
Olsun abi, yinede teşekkür ederim. İstersen ben siparişi vereyim sen benim kargolara binip gel. İstanbulda yük konteyneri açılınca

Türküyü duyunca otomatik olarak kollarımı kaldırıp farkında olmadan parmak şıklatmaya başlamam, Türk müyüm diye yapılacak DNA testinden daha etkili sanırım.🕺😎

Valla biletler pahalı. Konteynırın içinde Çin e gelen vietnamlı işçiler yakalandı geçen . Haberlere çıkarım bende 😂😂

Geri