Scudo Sports

Çin arabasıyla Alman bisikleti çarpışırsa :)

Ahmet Can Yakışır

Forum Bağımlısı
Tepki
1.119
Bisiklet
Sedona
fazla söze gerek yok, fotoğraf herşeyi anlatıyor :in:

http://i45.tinypic.com/1znsaqb.jpg

• Beğen
Tepkiler: adapolat
Scudo
bunun videosu varsa atarmısınız şahsen pek inanmıyorum bisiklet yarışlarında bile adam bisikletliye arkadan çarpınca anında jantı yamuluyo tamam çin marka ama biraz abartı gibi

videosu yok maalesef, ben de sadece fotoyu bulabildim... ama dikkatli bakarsanız çember de bir miktar yamulmuş, ki aracın tamponunun içinde de şasinin olduğu yere kadar gömülüp orada kalmış. yani ortada bir montaj falan yok, olayın tamamen gerçek olduğuna emin olabilirsiniz ;)

araç chevrolet amerikan yeni çıkan araçlar yaya çarptığında fazla zarar vermemek için tanponları hassas yapılıyor

Fizik kanunları arkadaşlar...
Jant dik bir şekilde durduğunda dayanıklılığı artar bu yüzden arabanında muhtemelen plastik bir malzemeden üretilmiş arabanın tamponuda içine doğru eğilmiş...
İmkansız bir şey değil yani :)

@Mesut C.

:) lafı ağzımdan aldım kardeşim. Açılmışkende kore arabalarına şöyle bir güleyim :D Daewoo ya Chevrolet etiketi basmakla 'şavrole' olmaz

• Beğen
Tepkiler: Mesut C.
tamam yahu vurmayın :) askerde olduğum için uzun süredir foruma giremiyordum, daha önce açılan konuları da görmemişim. kusuruma bakmayın arkadaşlar...

Geri